Pratite nas

Poznati

Vesnu Zmijanac kite eurima u Skadarliji: JA BAKŠIŠ OSTAVLJAM MUZIČARIMA

Published

on

Nakon teške operacije i oporavka, Vesni Zmijanacradi punom parom. Nasrupa širom regije… Ona je ovih dana pjevala u beogradskoj Skadarliji, a na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kojem se može vidjeti da je pjevačica imala pune ruke bakšiša.

Gosti su sa njom u glas pjevali njene najveće hitove i nema sumnje da je atmosferu dovela do vrhunca. Ona se sve vrijeme veselila dok je pjevala. Taj bakšiš nije uzela za sebe, nego ga je ostavila muzičarima.

„Ja nikada u životu nisam uzimala niti dijelila bakšiš. Pjevam ili džabe ili za honorar, a bakšiš ostavljam muzičarima – kaže Vesna.
Kaže, da se uželjela publike i nastupa.

„Nikad u životu nisam imala ovoliku pauzu, da ne pjevam šest mjeseci, nikad za pola vijeka pjevanja. Nije više u pitanju novac, nego ne mogu više bez mikrofona. Još mjesec – dva da je bila pauza, ne bi bilo dobro. Mislim da bih skrenula načisto … Pjevanje me je izliječilo. Vodila sam se time da, kad mogu ovoliko da pjevam, znači da sam dobro. To me ne umori koliko bi ono da sjedim kod kuće i ne radim ništa. – kaže Zmijančeva. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending