Pratite nas

Zanimljivosti

Jedan 50-godišnjak panično traži savjet: „ŽENI JE BOLJI VIBRATOR OD MENE, ŠTA DA RADIM“?

Published

on

Nije rijetkost da se parovi, nakon nekoliko decenija braka, pitaju gde je nestala ljubavna strast. Često to prerasta u veliki problem i vodi u duboko nezadovoljstvo, stoga ne treba podići ruke od traženja rješenja.

Donosimo odgovor bračne savjetnice na pitanje što kad supruga kupi vibrator i izjavi da joj suprug više ne može pružiti zadovoljstvo.

“Supruga i ja smo u srednjim 50-ima i u braku smo skoro 30 godina. Prije otprilike četiri godine ona je prestala doživljavati orgazme dok smo vodili ljubav i nakon toga mi je rekla da će sama preuzeti brigu o svom zadovoljstvu. To je uključivalo kupovinu vibratora i samozadovoljavanje kad nisam u blizini.

Rekla je da je to jedini način na koji može doživjeti vrhunac”, požalio se nesretni suprug bračnoj savjetnici koja javno odgovara za The Guardian, ne bi li i drugi, koji imaju sličan problem, imali koristi od njenih stručnih savjeta.

Kako nadalje obrazlaže ovaj nezadovoljan suprug, predložio je supruzi da se pokušaju “igrati” zajedno.

“No, moja žena ne želi pristati na to. Iako još uvijek ponekad vodimo ljubav, nakon toga se osjećam suvišnim, neprikladno i sebično. Pretpostavljam da se ona radije uopće ne bi zamarala našim vođenjem ljubavi. Pomisao da više nikada nećemo zajedno doživjeti vrhunac za mene je stvarno tužna, li možda pretjerujem? Trebam li samo uživati u onome što mi pruža, a nju prepustiti njenim privatnim igrarijama?”, pita na kraju pisma.

Odgovor bračne savjetnice:

“Žao mi je što ste doživjeli takvu promjenu u svojoj erotskoj vezi i mogu razumjeti da je to velik i ozbiljan gubitak za vas. Vjerujem da ćete s vremenom sa suprugom možda moći ispregovarati za malo više pristupa, ali za sada predlažem da je ostavite na miru. Preuzimanje odgovornosti za vlastiti orgazam nešto je što mnoge žene prakticiraju i tijekom partnerskog odnosa, i kada su same. To ne mora nužno odražavati partnerovu lošu tehniku, iako je to često njihov strah.”

“Postoji mnogo razloga zašto bi se žena mogla odlučiti povući na način kako je to učinila vaša žena, često jednostavno kako bi si priuštila orgazam bez ometanja. Pokušajte to ne shvaćati osobno i umjesto da se tijekom vođenja ljubavi osjećate sebično, jednostavno uživajte u njemu”, savjetuje bračna savjetnica Pamela Stphenson Conolly. (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending