Pratite nas

Poznati

Slađa Delibašić o sponzorušama: DJEVOJKE SU KRIVE JER SE PRODAJU ZA NJIHOVE PARE

Published

on

Pjevačica Slađa Delibašić ima svoj stav o estetskim zahvatima, koji su sve više popularniji, a kojima u velikoj mjeri podliježu mlade dkevojke, ima svoje mišljenje.

„Najgora stvar je što muškarci to podržavaju. Ovo je novi trend koji je napravljen. Mislim da su oni najveći krivci. Svaka djevojka bi trebalo prvo da radi, da stvori za sebe, a potom može da uradi sve kada sama stvori. To je naša današnjica i današnjica tih imućnih i starijih muškaraca, koji imaju malo više para, pa eto, kao hajde da ulažu u nekoga, a djevojka ko djevojke hladno to prihvataju, tako da mislim da su oni napravili ovaj trend tih sponzoruša, tako da su jedino muškarci krivi za to – laže Slađa, pa nastavlja:

„Meni je bitno da kada dođem kući i skinem sve sa sebe i pogledam se u ogledalo, da je to to što vidim. Sada stvarno nema potrebe da radim nešto, zadovoljna sam slikom koju vidim. Ono što čovjek posjeduje u dubini duše, tako i izgledamo. Nemam nekih sad predrasuda, ako neko ima nekih kompleksa, da neko uveća grudi, jer ima male, ali kako i ko to dotira, doliva i pomaže, to je ključna stvar. Da li će ona sama ili će joj roditelj pomoći, što je prihvatljivije, nego neko tamo sa strane – rekla je Slađa. (Naj portal)

 

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending