Pratite nas

Poznati

Za njen bikini vam treba mikroskop: DANIJELIN TANGA KUPAĆI ZOVU „KONAC ZA ZUBE“

Published

on

Među brojnim poznatim parovima koji ovog ljeta odmaraju u Portofinu u Italiji nalaze se i Danijela Seman i bivši fudbaler Sesk Fabregas. Njih dvoje nerijetko ni u javnosti ne skrivaju strast i ljubav koje ih spajaju. Ni ovog puta nije bio izuzetak.

Sesk Fabregas i Danijela Seman (48) u braku su od 2018. godine. Dijeli ih 12 godina razlike u njenu korist. Poznati par ima sina Kaprija, a ona iz prethodnog braka sa Eljem Taktukom ima kćerku Mariju i sina Džozefa.

Danijela važi za jednu od najatraktivnijih žena (bivših) sportista, a njena atraktivnost često je tema medijskih natpisa. Jedna od takvih tema je i komenatrisanje da kada pozira sa kćerkom, izgleda kao da joj je starija sestra, a ne majka.

Seman koju na Instagramu prati pet miliona ljudi, obožava provokativan stil, što je pokazala i u Italiji, gdje je nosila čuveni tanga kupaći kostim, jedva vidljiv i popularno nazvan konac za zube. Preko kupaćeg kostima nosila je šik ljetnu haljinu i dobro osmislila sve ostale prateće modne detalje.

Tanga kupaći jeste možda i ekstremna modna varijanta, ali je nevjerovatno popularan ove sezone. Jedni kažu na plaži odnosno na odmoru je sve dozvoljeno kada je riječ o odabiru ovog odjevnog komada, a drugi da su elegantniji modeli daleko bolje rješenje. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending