Pratite nas

Poznati

Gdje god dođe, Dritan donosi belaje: U BUDVI PREKINUT KONCERT DINE MERLINA, BAČENI SUZAVCI (Video)

Published

on

Najveća regionalna zvijezda Dino Merlin morao je prekinuti nastup u diskoteci Top Hil, koja se nalazi na vrhu Topliša u Budvi. Sjajnu atmosferu pokvarilo je prisustvo Dritana Abazovića, premijera tehničke Vlade Crne Gore, koji je sve omraženiji u ovim krajevima.

Prema informacijama pojedinih medija Abazović je verbalno napadnut od dijela publike u diskoteci. Navodno, jedan od gostiju pokušao da mu priđe i napadne ga. Iznio je salvu uvreda, a potom pokušao da mu priđe. Potom je došlo do haosa i meteža.

Obezbjeđenje tehničkog premijera je munjevito reagovalo, dodaje izvor. Bačen je suzavac, a Abazović je evakuisan.

Nekoliko mlađih osoba je uzvikivalo “Ua, Ua!” i “Milo, Milo”. Na snimku se vidi i čuje kako nekoliko osoba izlazi iz diskoteke kašljući. Iz policije su CdM-u rekli da je u diskoteci upotrijebljen sprej s nadražujućim dejstvom, ali tek kad je Abazović izašao iz diskoteke.

Ranije je policija saopćila da Abazović nije napadnut, već da je došlo do sukoba između nekoliko osoba, a da je premijer u tehničkom mandatu u tom trenutku prolazio pored njih.

Na videu koji CdM objavljuje prikazano je, da dok Abazović sa obezbjeđenjem odlazi, policajci izvode više osoba iz diskoteke. Vidi se i kako dva policajaca utrčavaju u diskoteku, a grupa mladića istrčava iz nje.

Očevici događaja za CdM rekli su ranije da su vidjeli da je policija evakuisala Abazovića i da je privela više osoba.

“Djelovaloje da je on napadnut jer ga je čovjek psovao do ulaska u maricu. Intervenisalo je 15-20 policajaca sigurno”, naveli CdM-u očevici događaja.

Dino Merlin se nije oglašavao, ali vjerujemo da mu nije prijatno. Tim prije što na njegovim nastupima je uvijek sjajna atmisfera, bez incidenata i skandala. Ali, eto zbog Dritana desilo se da Merlin, ni kriv ni dužan, doživi neprijatnosti. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending