Pratite nas

Zdravlje i ljepota

Dijeta sa šljivama: Za brzinski gubitak 2 – 3 kg

Published

on

U moru novih dijeta, koje na svakodnevno bombarduju informacijama kako da izgubimo željene kilograme, a da nam se pritom ne vrate, svoje mjesto je našla dijeta sa suhim šljivama.
Popularna dijeta za one koji bi da se “oterase” 2 – 3 kilograma za kratko vrijeme prilično je jednostavna, ali i djelotvorna. Preporučuje samo potpuno zdravim osobama i to za vremenski period ne više od 3-5 dana.

Obavezna ja svakodnevna fizička aktivnost u trajanju od najmanje 15 – 20 minuta. Ako se pravilno sprovodi, gubi se oko 1 kg dnevno. Na vama je da vjerujete da vam se ovako izgubljeni kilogrami neće ponovo vratiti, i da vjerujete da ćete možda ponovo jednog dana jesti suhe šljive!!

MENI ZA VRIJEME DIJETE:

Doručak: 6 suhih šljiva
Užina: 1 jabuka
Ručak: 1 kuhano jaje i 1 viršla
Užina: isto kao ručak
Večera: čaša jogurta (Najportal)

Zdravlje i ljepota

DE LA LUNA, 100% prirodni eliksir: Neka vam koža bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti

Published

on

DE LA LUNA, 100% prirodan eliksir, pruža izuzetnu njegu i najzahtjevnije kože. Toliko zdrav da može i da se jede (regeneriše sluzokožu želuca).

Spoj određenih ljekovitih trava u preciznim razmjerama, pčelinjeg voska i maslinovog ulja daje eliksir koji trebate imati u kućnoj apoteci.

Ova magična formula pomaže kod upala, bubuljica, ojeda, crvenila, iritacija, osipa, opekotina, gljivičnih infekcija, herpesa, ispucale i suve kože, ujeda insekata…

Pomaže kod regeneracije kože, hidrira i efikasno spriječava nastanak novih i ublažava već postojeće bore. Eliksir De la Luna sadrži vitamine, minerale, proteine, masne kiseline.

Koža treba da bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti. Neke bezbrižnosti možete da kupite.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending