Pratite nas

Poznati

Oskudno odijevanje i Darijanin stil: ŠTA ĆU KAD DANAS NA BINI SVI ČEKAJU DA RAŠIRIŠ NOGE I VIDE IMAš LI GAĆICE

Published

on

Oni koji su imali prilike, na nekom živom nastupu, slušati i gledati bosanskohercegovačku pjevačicu Darijanu Livnjak kažu da je ona “živa vatra”. Nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Atraktivan izgled, dopadljiv scenski nastup i kvalitet pjevanja širom joj otvaraju vrata koja vode ka estradnom tronu, vrata pred kojima, kako kaže, nema namjeru čekati da se otvore sama od sebe. Trnovitom estradnom stazom počela je koračati sa pjesmom „Zabranjeno“, a nakon nje slijedile su i druge „Ljubavi, boli me“, „Virtuelna veza“, „Ludi ples“, „Eto ti je ona“…, koje su je dovele u vrhove top listi lokalnih radio i TV stanica.

“Konačno mogu reći da živim od pjesme, kaže Darijana Livnjak. Međutim, nastavlja ona, ne zavravam se trenutnim uspjehom. Svjesna sam da mladost i ljepota brzo prolaze te otuda ozbiljno osmišljavam nastupe i projekte kako bih iza sebe ostavila, kvalitetom, prepoznatljiv trag koji će trajati i nakon toga kada siđem sa estradne scene. Estrada je nemirno more i po njemu, pogotovo ženi, nije lako ploviti bez iskusnog kormilara. Na putu do uspjeha mnogo je onih koji lijepoj i mladoj ženi nude saradnju a iz očiju im vire balkanski porivi. Većina njih naivne ljepotice želi uzeti na brzaka, kao lak plijen, odvesti ih u krevet, uzeti im novac i izgubiti se bez traga.

Peku li te muški pogledi na nastupima?

“Kao i svakoj ženi i meni muški pogledi gode. Istina, na svojim nastupima svu pažnju, ljubav i osjećanja ne posvećujem muškarcima već ženama.

Zašto?

“Muškarci su svakako zadovoljni jer pred njihovim očima pleše i pjeva lijepa žena. Možete misliti kako je djevojkama koje sa svojim momcima dođu na neki koncert i slušaju pjevačicu. One prosto pucaju od ljubomore kad vide kako njihovi pratioci, svojim pogledima, miluju njeno tijelo. E, zbog te ženske ugroženosti ja svu energiju od svog srca poklanjm njima. Ljubim ih, grlim, prosto ih dignem na noge da pjevaju i plešu zajedno sa mnom i onda me one, prosto, počnu voljeti.

Obzirom da sam i sama žena uvijek polazim od sebe. Sve što nebih voljela da drugi meni urade ne radim ni ja njima. I sama bih pukla od muke da vidim da moj momak, u mom društvu, bulji u sise ili dupe neke druge žene. Samom muškarcu ispred mene nije lako. Jednostavno. Takve obaram sa nogu bez razmišljanja.

Fizički izgled i oskudno odijevanje na tvojoj su strani?

“Došla su čudna vremena. Publika, jednostavno, želi da pjevačice budu atraktivne do bola, da pokazuju svoju bulju, isture grudi i sijevaju obnaženim nogama. Kad tako bljesneš pred užarenim muškim pogledima pola posla je već odrađeno.

Malo ko sluša kako pjevaš. Jednostavno čekaju da što više raširiš noge da vide nosiš li gaćice ispod ili im se čini da ih nemaš na sebi. Volim publiku držati u neizvjesnosti. Nikad ih ne razuvjeravam ukoliko misle da ispod tijesno privijene haljine na sebi nemam ništa više. Da sam osoba koja voli skandale zasigurno bih bila češće na meti paparazza i drugih koji traže „škakljive“ teme. No, ne brinem zbog toga. Vjerujem da će kvalitet mog rada, kad tad, doći do pravog izražaja te da će jednog dana i za mene biti mjesta na naslovnicama.

Mnoge pjevačice kriju svoju privatnost. Šta je sa tvojim srcem. Je li se neko ušunjao u njega?

“Kažu da iza svake uspješne žene stoji i uspješan muškarac. Da kažem kako nemam takvog pored sebe slagala bih. Naravno, ima neko ko se poodavno ušunjao u moje srce i ko brani da u njemu naprave gužvu oni koji bi željeli da ja budem njihova maza, kaže Darijana Livnjak. (Naj portal/E. Muračević)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending