Pratite nas

Poznati

Neki novi Halid Muslimović: UMJESTO ČUPERKA “LISO” PUSTIO BRKOVE I BRADICU

Published

on

U toku svoje četiri decenije duge karijere Halid Muslimović je rijetko mijenjao imidž. Za publiku je bio i ostao prepoznatljiv kao “Plavi čuperak” estrade, a za rodbinu i prijatelje “Liso”. Tako ga zovu od malih nogu, jer je kažu kao dijete bio mudar poput lisice.

U zadnje vrijeme rijetko se pojavljuje sa plavim čuperkom. Godine su učinile svoje, kosa prorijedila, pa i osijedila. Upravo, zbog te sijede kose, a želeći da podsjeti I oživi svoj veliki hit “SIjeda kosa počela je”, Halid je promijenio imidž. Pustio je brčiće i bradicu.

“U vrijeme korone, kada se nije moglo raditi, nastupati, osmišljavao sam nove pjesme, ali poželio da ekranizujem i neke stare. Pa, sam za potrebe snimanja spota za pjesmu „Sijeda kosa počela je„ pustio bradu da mi raste. Nije loše, izgledam malo šmekerski, ali ipak je publika na mene navikla ovakav kakav jesam.- kaže Halid. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending