Pratite nas

Poznati

Kažu da je ovo najjači duet: POSLUŠAJTE HIT PJESMU MILICE TODOROVIĆ I GAZDA PAJE

Published

on

Od kada je Milica Todorović otkrila da je snimila duetsku numeru sa popularnim reperom Gazda Pajom, publika sa nestrpljenjem čeka da pjesma konačno ugleda svjetlost dana, što se i dogodilo upravo ovih dana..

Od kada je numera objavljena svima je postalo jasno da je pred nama veliki ljetno hit. Pjesma pod nazivom „No no no“ već na prvu loptu izazvala je stotine komentara oduševljenih slušalaca.

„Ovo je jedan od najljepših dueta 2023. godine“, „Jedna je Milica Todorović“, Predobra pjesma!“, „Prvo lajkujem pa onda slušam“, „Pjesma je zarazna“, „Kakav tandem, svaka čast“, samo su neke od prvih reakcija.

Malo ko zna da je spot snimljen u julu prošle godine, a Todorovićeva je priznala da je skoro godinu dana čekala da se sve kockice poklope, a po svemu sudeći izabrala je sjajan trenutak.

„Ti samo praviš mi probleme, to nisam videla na vrijeme, to nije ljubav, ne ne ne, to nije ljubav ne ne„, poručila je Mica u novoj pjesmi. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending