Pratite nas

Poznati

Zašto Danijela Martinović zaobilazi Sisak: TAMO SAM IMALA NULU PRODATIH ULAZNICA

Published

on

Danijela Martinović je ostvarila sjajnu karijeru, prvo u grupi “Magazin”, a kasnije samostalno. Međutikm, na početku joj nije bilo lako.

Za pet godina u Magazinu kaže da su joj bile najljepše, ali i najzahtjevnije u životu. Nakon što je napustila najpopularniju grupu, nije znala ni kako se predstaviti prije nastupa. Menadžment je predlagao Danijela – Ex Magazin, prisjeća se s osmijehom na licu uvijek vesela Splićanka, te otkriva da joj u svijetu muzike nije sve odmah išlo ‘glatko’.

“Prvi nastup mi je bio šokantan. Bio je jedan disco klub u blizini Siska, gdje sam imala apsolutno rekordnih 0 prodanih karata, hahahaha…. Nisam izašla na pozornicu, bili su samo konobari i tada sam otišla kući kada smo vidjeli da neće niko doći, ali moram reći da nisam imala stres neki, strah, neku neizvjesnost. Čak smo se šalili na taj račun kasnije i došli do pouke da nikada ne treba odustati u životu, apsolutno nikada – prisjeća se Danijela

Dodaje, da je to sve sastavni dio estradnog života. Nakon Siska počele su se događat velike stvari: “Zovem te ja”, “Ide mi, u životu ide mi”, “Što sam ja, što si ti”, “Neka mi ne svane”,…

“Nakon toga se onda stvarno sve nekako zakotrljalo – ispričala je Danijela. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending