Pratite nas

Zdravlje i ljepota

Japanska dijeta sa bananama: Za sedam dana gubi se i do pet kilograma

Published

on

Japanska jutarnja banana dijeta je kreacija Sumiko i Hitošija Vatanabea, koji imaju pozadinu u farmaceutskom i medicinskom obrazovanju. Do dijete su došli sasvim slučajno, a nakon što su je objavili, postala je veoma popularna u svijetu.

Jedan od kreatora dijete Hitoši Vatanbe uz pomoć ove, trenutno najpopularnije dijete smršao 18 kilograma za samo par mjeseci.

Pomenutom dijetom se za sedam dana može izgubiti i do pet kilograma.

Osnovno pravilo ove dijete je da za doručak jedete banane uz čašu vode na sobnoj temperaturi.

Preporučljivo je do četiri banane, kao i do dve čaše mlake vode ujutru, dok ostali obroci u toku dana treba da budu zdravi, lagani i regulisani. Izumitelji dijete tvrde da ne postoje posebna pravila šta i koliko treba da se jede.

Dijeta s bananama i vodom zahtijeva da je jedino piće koje konzumirate upravo mlaka voda i preporučljivo je da je praktikujete do 12 dana. Posljednji obrok treba da vam bude četiri sata prije spavanja, neophodno je da spavate bar osam sati, a da na počinak da idete najkasnije u ponoć.

Deserta ćete morati da se odreknete, a ne preporučuju se ni alkoholna pića, sokovi, kafa. Ako baš osjetite potrebu za slatkim, posle 15 sati možete da pojedete red čokolade ili neku voćku. (Najportal)

Zdravlje i ljepota

DE LA LUNA, 100% prirodni eliksir: Neka vam koža bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti

Published

on

DE LA LUNA, 100% prirodan eliksir, pruža izuzetnu njegu i najzahtjevnije kože. Toliko zdrav da može i da se jede (regeneriše sluzokožu želuca).

Spoj određenih ljekovitih trava u preciznim razmjerama, pčelinjeg voska i maslinovog ulja daje eliksir koji trebate imati u kućnoj apoteci.

Ova magična formula pomaže kod upala, bubuljica, ojeda, crvenila, iritacija, osipa, opekotina, gljivičnih infekcija, herpesa, ispucale i suve kože, ujeda insekata…

Pomaže kod regeneracije kože, hidrira i efikasno spriječava nastanak novih i ublažava već postojeće bore. Eliksir De la Luna sadrži vitamine, minerale, proteine, masne kiseline.

Koža treba da bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti. Neke bezbrižnosti možete da kupite.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending