Pratite nas

Poznati

Kakve emocije, ovo je neponovljivo: POSLUŠAJTE DUET PJESMU KALIOPI I ŽELJKA “ZNAM”

Published

on

Dva maestralna vokala sa nevjerovatnim karijerama, Kaliopi i Željko Samardžić udružili su glasove u novom duetu koji je ugledao svjketlost dana.
Numera pod nazivom „Znam“ prelijepa je balada sa emotivnim tekstom koja je osvojila publiku na prvo slušanje, a sudeći po komentarima ovo je jedna od onih pjesama koje traju vječno.

“Divna žena, ima nevjerovatnu dušu, veliki je umjetnik, cijela moja familija je mnogo voli. Kaliopi je zaplakala od sreće zbog pjesme, u zrelim smo godinama kada se lako zaplače, ali ja uglavnom plačem uz neki film. Oduševio sam se kada mi je pustila pjesmu, volim tekstove koji mirišu na ljubavnu poeziju, proradili su mi leptirići i znao sam da je to to. Sasvim je bilo normalno da ćemo poslije toliko godina prijateljstva snimiti duet – kaoazo je Željko na promociji dueta.

Kompletnu pjesmu radio je Romeo iz čije muzičke radionice izlaze samo kvalitetne stvari koji traju, kakav je slučaj i sa ovom pjesmom.

„Kakve emocije u glasu ovih ljudi, ovo je neponovljivo“, „Dva prava umjetnika, hvala vam na ovome“, „Vaši glasovi su put u beskraj“, samo su neki od komplimenata koji se nižu ispod ove numere. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending