Pratite nas

Poznati

Tajna mladolikosti Sanje Doležal: IMAM I JA BORA, VIŠKA KILA, ALI IH SE NE STIDIM

Published

on

Za popularnu Sanju Doležal, koja se primiče 60-oj godini lažu da izgleda veoma mladoliko.

Njenom mladolikom izgledu mnogi se dive i žele otkriti tajnu, a pjevačica kaže kako sigurno dio zasluga pripada genetici.

“Ako kažem da je stvar u genima, niko mi neće vjerovati. Ali zaista, moj tata će uskoro napuniti 84 godine, a ima lice kao beba. Imam bora, imam viška kila, ali ne nastojim izgledati kao da imam 25 godina, jer to zaista nije moguće. Dobro se osjećati i prihvatiti godine, mislim da je to tajna. Naravno, nastojim paziti na sebe, mackati se kremicama, ali ne preskupima, dosta spavati i što više vremena provoditi u prirodi, bez šminke – otkriva pjevačica koja u predstavi “Ljubav, gubici i moda.

Podsjetimo, Sanja je muzičku karijeru započela je 1981. godine kao članica zagrebačke pop-rock skupine ”Prva ljubav”, a potom i kao dio Novih fosila s kojima je Jugoslaviju predstavljala na Euroviziji 1987. godine pjesmom ”Ja sam za ples’. (Naj portal)

“Od prve turneje s Fosilima u Sovjetskom Savezu kupila sam polovni auto, mali crveni, koji se raspao nakon nekoliko mjeseci. (smijeh) – kaže Sanja (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending