Pratite nas

Poznati

Povampirili se: BEŠLIĆEV I DŽIDŽIN DUET “KARTA SVIJETA” TEK SADA OBARA REKORDE (VIDEO)

Published

on

Iako je duet pjesma “Karta svijeta” snimljena prije desetak godina kada je kćerka Dragana Stojkovića Bosanca Aleksandra Džidža Stojković bila na početku karijere, pa joj je trebalo jedno zvučno estradno ime, ova numera kao da je tek stigla na tržište. Sve je traženija, a raste i broj pregleda na društvenim mrežama. Mnogi čestitaju Džidži i Halidu i tvrde da imaju hit pjesmu.

Kada su to javili Bešliću, on ja kazao:

“Odakle sad to. Ja sam zaboravio riječi te pjesme. Kao da se povamprila – kazuje Bešlić, te se sjeća vremena kada je snimao tu pjesmu i hvali Džidžu. Kaže, da je divna djevojka, lijepo odgojena, muzikalna i kulturna.

“Ja sam godinama sarađivao sa njenim ocem, pamtim je kao dijete. I kada me je Bosanac zamolio da snimim duet pristao sam bez riječi i bez kaknade bilo kakvog honporara – otkriva Bešlić.

Muziku i tekst za pesmu “Karta svijeta” uradio je Rama Demir, dok je za aranžman bio zadružen Džidžin otac Dragan Stojković Bosanac.

“Kada sam vidjela na Tiktoku da je zaživjela među ljudima, zavrtjelo mi se u glavi. Svojevremno neko je moj stari kanal na Youtube hakirao, pa ga je moj tim kompletno ukinuo. Novi kanal smo prije izvjesnog vremena pokrenuli i između ostalog je objavljena i ta pjesma. Pa, sada ta pjesma sa Halidom „Karta svijeta“ samo za deset dana ima više pregleda već kada je aktuelno 2013. godine bila objavljena. – rekla je Aleksandra Džidža Srojanović za Expres. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending