Pratite nas

Poznati

Ljepotica sa Drine: MLADA I LIJEPA FOČANKA PREDSTAVLJAT ĆE BOSNU NA MIS EASRTH U VIJETNAMU

Published

on

Oduvijek mi je bila želja da predstavljam svoju zemlju na nekom velikom svjetskom modnom takmičenju i odlazak u Vijetnam u novembru ove godine ostvariće moj dugogodišnji san, riječi su Verice Mihajlović (18) iz Foče koja je izabrana za novu Miss Earth BiH.

Mlada Fočanka, Verica Mihajlović (18) koja pohađa četvrti razred srednje medicinske škole, naći će se na ovogodišnjem prestižnom svjetskom takmičenju ljepote “Mis Earth” koje će se u novembru održati u Vijetnamu. Već je poznato da će BiH predstavljati na boziciji broj 21.

“Do sada se nisam prijavljivala na ovakve izbore i kada sam vidjela da će se u Banjaluci održati izbor za mis Balkana, na kojem će se birati predstavnice za Miss Earth Srbije, Hrvatske, Crne Gore i BiH, odlučila sam da oprobam sreću. Organizacija je bila odlična, sve je izgledalo veličanstveno. Bilo je mnogo prelijepih djevojaka i kada su me proglasili za pobjednicu, ostala sam zatečena – priča za “Glas” Verica.

Prethodno je kao jedna od najperspektivnijih manekenki u BiH dobila poziv da se ove godine takmiči za titulu mis Evrope u Beču, a organizatori su je takođe pozvali da prisustvuje Kanskom i Venecijanskom filmskom festivalu. Dodaje da ima ponudu za učešće u Versace Fashion Shonj na poziv glavnog dizajnera “Versaćea” Ilijana Rahova i to bi joj, ističe, značajno olakšalo put do svjetskih modnih pista.

“Sada sam fokusirana na odlazak u Vijetnam, gdje ću provesti mjesec dana u društvu najljepših djevojaka iz više od 80 zemalja svijeta. Nemam velika očekivanja, idem prije svega da se družim, upoznam nove nacije i kulture i pokušam da se usavršim u modnom pogledu – kaže Verica.

Iako se već četiri godine bavi manekenstvom, modne piste i fotografisanja nisu je nimalo promijenili, a tako će, kaže, ostati i nakon svjetskog izbora. Ističe da je i dalje ostala obična djevojka iz kraja koja voli da provodi slobodno vrijeme sa prijateljima, trenirajući i čitajući, što je najviše opušta.

-Još sam u medicinskoj školi koja je jako zahtjevna, a po završetku ću vidjeti kuda će me put dalje odvesti. Modeling vidim, prije svega, kao hobi, a želja mi je da se jednog dana bavim voditeljskim poslom i ostvarim u ulozi novinara, jer me mediji i javni nastupi veoma privlače. To je nešto o čemu maštam od djetinjstva – naglasila je Verica. (Naj portal)

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending