Pratite nas

Poznati

Vremenom dođe sve na svoje: POMIRILI SE IBRO I ANDREANA

Published

on

Nakon prepucavanja i teških riječi, Andreana Čekić i nekadašnji pobjednik „Zvezda Granda“ Ibro Bublin, sreli su se oči u oči i to na jednom zajednikom nastupu u Grazu (Austrija). Otpjevali su svoje, priredili sjajan dernek za posjetioce, a onda sjeli, ispričali se, razjasnili neke stvari i – konačno zakopali ratne sjekire.

Njihov sukob nastao je prije četiri godine kada je Ibro u jednom intervjuu potkačio kompozitora Sašu Lazića, zbog optužbe da je prisvojio njegovu pjesmu „Sve ću ti dati“, a Andreana je stala u odbranu nekadašnjeg saradnika. Tada su na društvenim mrežana krenula prepucavanja između njih, a Ibro je objasnio da je Lazić optužbom želio da se prezentuje u javnosti i to preko njegovog imena i popularnosti.

Ova njegova izjava je zasmetala Čekićevoj, te je poručila da Ibro može Laziću cipele da briše, a zatim mu na Instagramu odbrusila:

“Nazivajući bilo koga „anonimusom“ iz posla kojim ti pokušavaš da se baviš, samo se bezuspješno češeš tamo gdje te najviše svrbi.

Poslije četiri godine od sukoba, Andreana i Ibro susreli su se na jednom veselju u Austriji, a nakon toga pobjednik „Zvezda Granda“ podijelio je zajedničku fotografiju na kojoj zagrljeno poziraju.

“Kako kažu “Vremenom dođe sve na svoje.” Imao sam mnogo toga za reći kada je trebalo, kada je to bilo potrebno, ali sam svo vrijeme ćutao, jer sam znao zašto. Vjerovao sam u to da si veliki čovjek od žene, a to si i potvrdila! Naš zajednički koncert u Grazu koji se završi u zagljaju i ljubavi! -poručio je Ibro uz fotografiju sa Andreanom, što je oduševilo njihove fanove. (Naj portal)

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending