Pratite nas

Poznati

Šok priznanje slavne pjevačice: TOLIKO SAM SE PUTA UDAVALA DA MORAM DA GUGLAM MUŽEVE, DJECU PITAM KO IM JE OTAC

Published

on

Keri Katona, bivša članica popularnog ženskog benda “Atomic Kitten”, česta je tema britanskih medija, a sve zato što je jedna od rijetkih slavnih dama koja je rokešila da novac zaradi i na nešto lakši način – golišavim fotografijama na platformi OnlyFans.

Ona je priznala da ju je priduživanje ovoj platformi spasilo od bankrota, a da je taj potez povukla kada je bila do te mjere švorc da je morala da proda dragocjeni poklon svog prvog muža Brajana.

Svojevremeno se u jednom podkastu osvrnula na ovu anegdotu, istovremeno se našalivši apropo svog burnog ljubavnog života i činjenice da iza sebe ima tri braka.

“Imala sam veliki, masivni džuboks od Brajana, mog prvog supruga. Pola vremena moram da guglam, jer ne mogu da se sjetim s kim sam bila u braku. Gledam svoju djecu i pitam ih: “Čiji si ti?” Smrtno je smiješno, decu to zabavlja… Tako da, imala sam taj džuboks koji mi je Brajan kupio kao svadbeni poklon, u njemu je bila sva moja stara muzika… Ali, nisam mogla da priuštim da platim kiriju. A taj džuboks je vrijedio oko 16 hiljada funti, a ja sam morala da ga prodam za 1.900 funti – ispričala je nekadašnja pjevačica.

Inače, Keri i Brajan, bivši pjevač irske grupe Westlife, bili su u braku od januara 2002. do decembra 2006, a zajedno imaju dvije kćerke – Lili Sju i Moli. Manje od godinu dana nakon razvoda, Keri se udala za taksistu Marka Krofta u februaru 2007, i sa njim je dobila kćerku Hajdi i sina Maksa, a tačku na brak stavili su 2011.

Katona je ponovo uplovila u brak 2014, kada se udala za ragbistu Džordža Keja, sa kojim ima kćerku Dilan, a već godinu dana kasnije par se razišao. Džordž je 2019. preminuo od posljedica predoziranja.

Keri je trenutno vjerena za osam godina mlađeg Rajana Mahonija, a par je zajedno pet godina, od čega su tri vjereni.

“Ovo je najduža veza koju sam ikada imala. Obično u ovoj fazi razgovaram sa advokatima za razvod i rađam djecu sa tim muškarcima. Sada sam veoma sretna”, rekla je ona nedavno u jednoj emisiji, dodavši da je “serijski monogamista” i da zato voli razvod. (Naj portal)

Poznati

Jelena Karleuša: Suosjećam s narodom koji je stradao u BiH, donirat ću novac

Published

on

Jelena Karleuša: Suosjećam s narodom koji je stradao u BiH, donirat ću novac

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša izrazila je solidarnost s unesrećenima u poplavama u Bosni i Hercegovini te pozvala pratitelje da im pomognu.

– Duboko suosjećam s narodom koji je stradao u BiH! Donirat ću novac, a koristim priliku da pozovem sve da zajedno pomognemo ugroženima jer samo zajedno možemo da ublažimo sav ovaj užas i nesreću – napisala je na Instagramu i podijelila apel Pomozi.ba.

Solidarnost s unesrećenima su pokazale mnoge druge poznate ličnosti. Među njima su Zdravko Čolić, Marija Šerifović, Mirza Selimović, Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, Milan Pavlović i drugi.

Obilne padavine izazvale su poplave i odrone u dijelovima Federacije BiH. Najgora situacija je u Jablanici, koja je potpuno odsječena, a poplave su pogodile i Konjic, Kiseljak, Kreševo, Busovaču i Fojnicu.

Novac ugroženima možete donirati pozivom na broj 17039, direktno na stranici Pomozi.ba, kao i uplatama na transakcijski račun. Crveni krst u FBiH je također otvorio humanitarni broj 17023, a navode da se uplate mogu vršiti i na namjenski račun 1340011130004680 – ASA Banka d.d. Sarajevo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending