Pratite nas

Poznati

Sramota ili umjetnost: RUŽE U STRAŽNJICI I LENJIN NA RAKETAMA PREDSTALJAĆE HRVATSKU NA EUROSONGU

Published

on

Let 3 s pjesmom Mama ŠČ predstavljat će Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu koji će biti održan u maju u Liverpulu. Odlukom žirija i gledatelja na “Dori 2023.” koja je održana u sportskoj dvorani Marino Cvjetković u Opatiji pobijedio je riječki bend. Oni su ukupno osvojili 279 bodova.

Članovi grupe na pozornici su se prvo pojavili u dugačkim neobičnim kostimima. Započeli su pjevati, a potom je u jednom dijelu pjesme dio članova benda legao na pozornicu. Na pozornici su se pojavili i s dvije velike rakete na kojima je bilo ispisano ime Lenjina (Vladimir Iljič Lenjin) i osvojili publiku, ali i žiri pa su pobijedili. Na kraju izvedbe imali su ruže u stražnjicama.

“Što reći, hvala svima, mi se nismo trudili, ali smo jesmo očekivali. Što nas sad čeka. Bit će ŠČ. Čestitke svim izvođačima – rekli su članovi Leta 3 nakon pobjede na ovogodišnjoj Dori.

“Riječ o najstarijem slovu abecede koja ima 63 slova. 5000 godina starije od prve nađene abecede, to je najstarija abeceda. Sada ćemo mi tu našu abecedu na Dori poslati svemirskim brodom u orbitu. Kada dođe do armagedona na zemlji, kada se smiri armagedon, raketa će se vratiti i donijeti opet prvu abecedu – rekao je Damir Martinović Mrle.

Prošlogodišnja pobjednica Mia Dimšić uručila im je statuu Dore, a dečki su nakon nastupa komentirali da će do Liverpoola ići na traktoru, ali da moraju volan staviti na drugu strano pošto idu u Englesku.

Dio fanova Eurosonga napada hrvatski bend da je njihova pjesma politička, a u duhu natjecanje je da bude ‘nepolitičko’. Drugi dio je oduševljen pjesmom koju Hrvatska šalje. Tvrde da je to, u principu, sve što Eurovizija predstavlja. Čudni kostimi, ples, razne rekvizite, lako pamtljive stihove…

Oni nezadovoljni navode kako članovi benda pjevaju i izruguju ruskog predsjednika Putina, kojega su, tačnije njegovu odrubljenu glavu, koristili u promotivnim materijalima. Smatraju da su riječki rockeri pretjerali…

Iz drugog ‘tabora’ im odgovaraju kako je u povijesti Eurosonga bilo pjesma koje su bile puno ‘političkije’ od izvedbe Leta 3. Primjer koji najviše spominju je Jamala i njezina pjesma “1944”… (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending