Pratite nas

Poznati

Što si Snežo mršava ko grana: STESALA JE LUBENICA I BANANA!

Published

on

Malo godine, malo opušteniji život kod kćerke i zeta u Americi, i – popularna Snežana Đurišić se bila baš ubucila minulih mjeseci. Nije smjela da stane na vagu.Bježala je i od kamera.

Za to vrijeme je angažovala nutricionistu, posvetila se kondicionim treninzima i uvela poseban režim ishrane. Rezultat – mršavija nevjerovatnih 21 kilogram u roku od dva mjeseca”

“Suvišne kilograme sam dobila dok sam bila kod kćerke u Americi. Tamošnja kultura ishrane savršeno se uklopila sa hedonistom u meni. Taj višak me je motivisao da se povežem sa vojnikom u sebi i da se dva mjeseca pridržavam specijalne ishrane. Jela sam samo lubenice i pila sok od njih, te tako smršala 21 kilogram.

Ponekad bih pojela banana – kaže pjevačica i dodaje da je i fizički aktivna:

“Imam trenera koji sa mnom radi dva do tri puta nedeljno. S obzirom da sam bila sportista u mladosti, veoma vodim računa o tome da sam u dobroj kondiciji”.
Snežana je neke namirnice izbacila iz ishrane kada je počela pandemija virusa korona.

“Potrudila sam se da iz svakog obroka izbacim hljeb, a odrekla sam se i slatkiša. To mi je pomoglo da održim dobru liniju jer se manje krećem”, kaže pjevačica i dodaje da nema ništa protiv toga da neko potraži pomoć nutricioniste. (Naj portal /Foto: Youtube)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending