Pratite nas

Poznati

Goca Tržan o pravim muškarcima: KAKAV JE NA JELU TAKAV JE NA DJELU

Published

on

Pjevačica Goca Tržan poznata je po iskrenom iznošenju stavova. Ona je ovaj put donijela svoj sud kada su u pitanju muškarci. Njen otac je bio vojno lice, pa je navikla na drugačiji život nego ostale djevojke i imala je drugačiji model muškarca ispred sebe. Govoreći o muškarcima, ona kaže:

“Ja sam žena koja vjeruje da kod muškaraca i žene važi pravilo, kakav na jelu takav na djelu. Ne znam šta bih radila sa muškarcem koji mrljavi dok jede, takav ne bi mogao da me odbrani ako mi neko na ulici otme tašnu.
Ona je detaljno opisala idealnog muškarca:

“Zamisli muškarca, ali pravog muškarca. Biologija je biologija, bila je dobra milionima godina prije nas, doduše novoj generaciji nešto ne odgovara. U svakom slučaju, smatram da bi muškarac trebalo da bude fizički jači od mene, da ima šira ramena, a ja veću gu*icu. Nije mi prirodno i normalno da muškarac ima veliku guzicu, a sićušna ramena – započela je Tržan, pa nastavila o ishrani muškaraca:

“Ne mogu muškarce koji jedu salatice i paze na svaki detalj. Muškarac bi trebalo da pojede cijeli obrok i da oliže tanjir. To znači da je moja magija djelovala, zaista smatram da kakav je na jelu takav je i na djelu. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending