Pratite nas

Poznati

Odlučio da se podmladi: JAŠAR ZAKAZAO TERMIN KOD PLASTIČARA

Published

on

Pjevač Jašar Ahmedovski i u šestoj deceniji naporno trenira i trudi se da bude u dobroj formi. Za dobar izgled napravio je čak i teretanu u svom stanu u Beogradu, a sada hoće dodatno da se podmladi, te planira uskoro i da uradi fejslifting.

Već uveliko traju pregovori kada bi ova estetska korekcija mogla da se obavi, a prema riječima izvora, Jašar je zakazao ovaj tretman za kraj januara zbog poslovnih obaveza.

Jašar trenira dugi niz godina, ali malo ko zna da pokušava da vrati formu koju je imao u mladosti. Dešava se da dvaput dnevno ide na trening, a sad je počeo da odlazi i na razne estetske tretmane. Botoks je probao više puta, masaže lica i slično, a sad je s doktorom s jedne privatne klinike razgovarao o fejsliftingu. Na konsultacijama mu je ljekar objasnio i pokazao kakav efekat bi imao poslije intervencije, a dogovorili su se da operacija bude krajem januara pošto Jašar ima nekoliko nastupa. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending