Pratite nas

Poznati

Jasmin Muharemović nikada ne zaboravlja: MITAR MIRIĆ ME ODVEO U POŽAREVAC I NOLETU REKAO “OVO ĆE TI BITI MUŠKA DRAGANA”

Published

on

Iza Jasmina Muharemovića je blistava karijera, “platinati” i “dijamantski tiraži. Nedavno je, nakon duge pauze, objavio novui spot I obradovao svoju mnogobrojnu publiku.
On danas živi n relaciji Beč – Tešanj – Beograd. U svim mjestima ima stanove, prijatelje i rodbinu, a nastupa uglavnom n adobo paćenim romskim svadbama.

Iza njega je dosta velikih hitova, bio je velika jugoslovenska zvijezda sa mega hitovima. Tada je u svijet estrade došao iz sela Đemilić klanje kod Tešnja i „pokorio Jugoslaviju“. Imao je tu sreću da počne sarađivati sa, tada najjačim, kompozitorom Novicom Uroševićem.

“Bilo je teško doći do njega. Trebalo mi je šest mjeseci da sjednem sa njim za stol. Došao je u kafanu gdje uvijek dolazi i bilo je teško pjevati pred njim. Mitar Mirić je u svemu tome odigrao presudnu ulogu. Novica i on bili su kumovi i njemu je Mitar ovako rekao: “Kume ovaj mali ti je muška Dragana Mirkovića, ti sada vidi“. Tako da sam i dan danas zahvalan Mitru Miriću. – otkriva Jasmin Muharemović, koji redovno odaje počast velikom Noletu. Čak je finansirao podizanje spomenika, za razliku od mnogih zvijezda koje je Nole stvarao, a koje nisu željele da dadnu ni euro.

Javosti je malo poznat podatak da je Jasmina Muharemovića odbio Omer Pobrić, ali on nije bio nešto posebno zainteresovan za mladog Tešanjca. Poslije su ga prigrlili Novica Urošević I aleksandrovački “Diskos”.

“Sve moje snimljene ploče mene su tada koštale samo jedan lijep ručak, i to kada bi sve bilo završeno. Ali, za to se znalo da će se sve prodati preko 200 hiljada primjeraka. Prva ploča je išla u reklamne svrhe, a od druge ploče koja se prodala u 370.000 primjeraka kupio sam stan u Beogradu. – otkriva Jasmin. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending