Pratite nas

Poznati

Koka, viski, žene: ACKO NEZIROVIĆ JE GODINAMA UZIMAO “BIJELO”

Published

on

Acko Nezirović je pjevač neospornih glasovnih kvaliteta. Povukao je gene na svoga oca, koji je svojevremeno svirao harmoniku u Narodnog orkestru bivše RTV Titograd. Ali, nikada nije uspio ostvariti velike tiraže I mega popularnost.

Za to krivi samog sebe jer je, kako kaže, sve mu bilo preče od karijere. Naime, pjevač je godinama bio navučen na kokain i kaže da je prestao da ga konzumira kada je shvatio da ga vuče sve dublje u ambis. On kaže da je, pored ovog opasnog poroka, dosta pio, a riješio je da se otarasi svih poroka kad je shvatio da mu zbog toga trpi posao jer je počeo da eskivira tezge i gubi ogroman novac.

“Probao sam kokain, iako to nikad nisam podržavao. Htio sam da probam sve kao mlađi, niko me nije tjerao. Sedam, osam, godina sam uzimao bijelo, a onda sam vidio da propadam. Poslije dva dana i noći nespavanja nisam bio sposoban ni za šta – otvorio je dušu Nezirović, koji je poznat kao veliki laf, dobronamjerna osoba i drugar.

“Nisam odlazio na tezge, slažem tako da mi je tetka preminula i tako izgubim 2.000-3.000 maraka. Pošaljem nekog drugog kolegu na tezgu na kojoj je trebalo da se pojavim. To je bilo strašno i to me je dovelo do krajnjih granica. Imao sam kolege koje nisu mogle da se odupru tome i tako su se upropastile. Kad sam dotakao dno, prestao sam da vučem crte da ne bih otišao u ambis, odakle nema povratka. Imao sam problem i sa alkoholom, a onda sam prestao. Nisam ni sada skroz, desi se da popijem, ali nikada danas ne dozvoljavam da pretJeram.- priznaje Nezirović, te dodaje da je, pored droge i alkohola, kocka dominantan porok na estradi. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending