Pratite nas

Zdravlje i ljepota

Da vas glava ne boli: NAJBOLJI LIJEK ZA MAMURLUK

Published

on

Praznični dani su najčešće dani pretjerivanja u jelu i piću, pa nije loše informisati se o najboljim “lekovima” protiv mamurluka. Evo savjeta jedne naše čitateljke, koja je recept dobila od svoje drugarice.

Iako čuveni rasol godinama važi za sredstvo koje najbolje i najblaže suzbija mamurluk, recept koji sam isporobala, po mom skromnom mišljenju daje mnogo bolje rezultate. Toliko bolje, da uz ovaj trik nećete ni razviti mamurluk, pa ujedno neće ni biti potrebe da ga ublažite.

U čemu je fora?
Sve što vam treba su dvije kapsule aktivnog uglja. Aktivni ugalj se inače u svakoj apoteci može naći po dosta poboljnim cijenama u apotekama, a u pakovanju se nalazi deset kapsula.Vama će biti potrebne najviše dvije.

Sve što je potrebno da uradite jeste da nakon burne večeri popijte dvije kapsule i legnete da spavate. Ujutru ćete se probuditi bez mamurluka i propratnih problema.
Ja sam nakon novogodišnje žurke isprobala ovaj recept i obećavam vam da stvarno radi. (Naj portal)

Zdravlje i ljepota

DE LA LUNA, 100% prirodni eliksir: Neka vam koža bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti

Published

on

DE LA LUNA, 100% prirodan eliksir, pruža izuzetnu njegu i najzahtjevnije kože. Toliko zdrav da može i da se jede (regeneriše sluzokožu želuca).

Spoj određenih ljekovitih trava u preciznim razmjerama, pčelinjeg voska i maslinovog ulja daje eliksir koji trebate imati u kućnoj apoteci.

Ova magična formula pomaže kod upala, bubuljica, ojeda, crvenila, iritacija, osipa, opekotina, gljivičnih infekcija, herpesa, ispucale i suve kože, ujeda insekata…

Pomaže kod regeneracije kože, hidrira i efikasno spriječava nastanak novih i ublažava već postojeće bore. Eliksir De la Luna sadrži vitamine, minerale, proteine, masne kiseline.

Koža treba da bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti. Neke bezbrižnosti možete da kupite.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending