Pratite nas

Poznati

Kad zna Bog, neka zna i narod: ZAŠTO JE VERA MATOVIĆ DAROVANE PAKETE ŽRTVAMA POPLAVA OBLIJEPILA SVOJIM PLAKATIMA

Published

on

Od velikih poplava u Srbiji i Bosni prošlo je odam godina. Tada su se brojne javne ličnosti odazvale apelu i pomogle su domaćinstvima koja su nastradala u poplavljenim područjima.
Među onima koji su domah priskočili u pomoć i poslali pakete donacije bila je i pjevačica Vera Matović koja je donirala dva i po miliona mineralne vode, a zbog jednog poteza našla se u centru skandala.

Ono što su svi komentarisali tada jeste njena odluka da pakete vode oblijepi svojim posterima. Fotografija njene donacije je osvanula na društvenim mrežama i izazvala niz komentara, kako pozitivnih tako i negativnih i osuđujućih za promovisanje tokom kriznog perioda. Matovićeva se tada oglasila i prokomentarisala situaciju zbog koje je bila na meti javnosti –

“Morala sam tako da uradim da bi narod vidio da sam uz njega. To nije dno, već dvije i po tone mineralne vode. Dala sam dvije hiljade litara Srbiji, a 650 sam poslala za Bosnu. Pomagala sam ranije ljudima, davala novac, držala koncerte, ali niko nije vidio. Kad se velike svjetske kompanije pokazuju i reklamiraju jer daju svoju pomoć, što ne bih i ja”, rekla je tada Vera Matović.

Vera Matović važi za jednu od najbogatih pjevačica na estradi, a priča se da njena vila na Dedinju vrijedi oko 4.000.000 eura. Pored ove impoznatne vile pjevačica posjeduje i još jednu luksuznu kuću – nekretnina za koju rijetko ko zna je na dva sprata, sa ogromnom terasom i visokom ogradom i bukvalno izgleda kao dvorac. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending