Pratite nas

Poznati

Da li je prepoznajete: PUBLIKU JE OSVOJILA VEĆ S PRVOM PJESMOM “JA NISAM ROĐENA DA ŽIVIM SAMA”

Published

on

Ana Bekuta već decenijama slovi za jednu od najstilizovanijih dama na estradi, a poznato je da uvijek ide u korak s modnim trendovima i nosi se u skladu sa godinama.

Mijenjanje imidža posljednjih godina nije često kada je u pitanju ova pjevačica, međutim, društvenim mrežama kruži fotografija iz ranijeg perioda, kada je imala skroz kratku kosu.
Slika na kojoj je Ana Bekuta u prvom planu upravo zbog frizure naišla je brojne komentare, a većina njenih fanova se zapitala “gdje joj je bila pamet da pristane na ovakav izgled”.

Ovo je, inače, njena fotografija s početka karijere, iz 1985. godine, kada je snimila debitantski album “Ja nisam rođena da živim sama”.

Mišljenja su, kao i uvijek, podijeljena, pa se nekima i dopada kako Ani stoji kratka kosa. Evidentno je da je na fotografiji bila veoma mlada, a znamo da mladost sa sobom nosi puno kreativnosti i ekscentrizma, ali i da mladima sve lijepo stoji.

Tokom decenija karijere često je mijenjala imidž. Bila je i crnka, i crvenokosa, i šatirana…. Ali, rijetko razgoličena. Zanimljivo je da se prvi put pojavila u minjaku na vogošćanskom festival 1986. Godine.

Ana Bekuta je poslije dužeg vremena ove godine, pred početak nove sezone Zvezda Granda, promijenila frizuru, kada je kosu ofarbala u crveno i ispostavilo se da je pun pogodak, a tu nijansu nosila je već tokom karijere. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending