Pratite nas

Poznati

Maja Berović kaže: IMAM MOĆNOG MUŽA I MOJ BRAK SE NIKADA NEĆE RASPASTI

Published

on

Pjevačica Maja Berović je napravila kratku medijsku pauzu i posvetila se ulozi majke. Ona je u februaru na svijet donijela sina Lava, ali ubrzo poslije toga je krenula sa nastupima, a sada i sa novim pjesmama.

Kako kaže, ne dozvoljava da joj karijera stagnira. Ona priznaje da je imala sreću da joj je sudbina namijenila bogatog I moćnog čivjeka. Ona živi sa Alenom Dragosavom u sretnom braku od 2016. Godine, a u njega se zaljubila kada je imala nepunih 17 ljeta.

Popularna pevačica Maja Berović 2016. godine izgovorila je sudbonosno “da” svom partneru Alenu Dragosavu u kog je zaljubljena od svoje 17. godine. Kada opriča o počecima svoje karijere Maja kaže:

“Svi znaju i ja to ne krijem, da mi je najveća podrška bio tadašnji vjerenik, a današnji suprug, koji je stao iza mene i pomogao mi finansijski u početku. On je bio neko ko je insistirao da se bavim profesionalno muzikom, jer je vidio koliko ja volim da pjevam. On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmjereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. I kad je vizuelni identitet u pitanju, moram da priznam da je on moj najveći kritičar – izjavila je Maja jednom prilikom.

Moj Alen je meni podrška u svakom smilsu. On je osoba koja mi je osim što mi je muž, on mi je i pravi prijatelj. Mogu da kažem da sam sretna, jer on mene podržava i u privatnom smislu, i u poslu, ali i u nekim mojim stavovima. Mislim da je to najbitnija stvar za ženu koja se bavi muzikom, jer smo svjedoci da mnogi brakovi pjevačica raspali, jer nisu imale muškarce koji bi ih podržavali. – kaže Maja. (Naj portal)

Poznati

Tifa slavi 64. rođendan: Ni ne pomišlja na penziju

Published

on

Legendarni pjevač Mladen Vojičić Tifa danas slavi 64. rođendan.

Mada mnogi u njegovim godinama polako pomišljaju na penziju, kod Tife to nije slučaj, piše Raport.ba. On punom parom nastupa s “Bijelim dugmetom”, koje se nalazi na slavljeničkoj turneji povodom 50 godina grupe.

Osim toga Tifa je aktivan i u studiju, a veliku radost mu pričinjavaju njegove dva mačka koja je udomio prije nekoliko godina.

‘Naj portal’ na promociji filma “Dolina ćupova”: TIFA SE RASPLAKAO PA NAPUSTIO DVORANU

Njegova supruga Ljilja i on izuzetno su ponosnu na kćerku Saru, mladu sarajevsku glumicu i pjevačicu. Nedavno je dobila ulogu u mjuziklu “Jadnici”, koji će krajem novembra imati premijeru u zagrebačkom Kazalištu Komedija. Sara će glumiti lik Eponine.

Članica je grupe “Dolija”, popularnog sarajevskog metal benda. U Sarajevu je ostvarila i zapažene uloge u nekoliko mjuzikla.

Mnogi se slažu da Tifinu kćerku, s obzirom na njene izvanredne vokalne sposobnosti, čeka sjajna karijera. Sara pjeva od ranog djetinjstva, a u svemu je imala veliku podršku roditelja.

Tifa je istinska sarajevska legenda, gotovo cijelo vrijeme opsade ostao je u svom rodnom gradu, a nezaboravna je njegova maestralna i emotivna izvedba pjesme “Grbavica”.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending