Pratite nas

Poznati

Na što vam liči nova pjesma Tanje Savić: SVI HVALE “BOLI LI”

Published

on

Kada je Tanja Savić najavila da će novom pjesmom „Boli li“ pomjeriti granice, uopšte se nije šalila. Povratak u 2000-te donijela je visokobudžetnim spotom za singl bržeg ritma, koji je po njenim riječima autobiografski.
Promjena imidža, ali i povratak starom dobrom muzičkom žanru doprinijeli su tome da Tanja danas dobija samo pohvale za ono što je u prethodnom periodu radila.

„Kažu na mene burno reaguješ, a podle planove i dalje kuješ. A ja u ljubav ću da vjerujem, dok tebe mržnja lako truje. A onda pitaš gdje sam ti ja, koju si pustio bez pozdrava. Sad bi za oproštaj sve da mi daš, koliko si lud, ako smije da se zna?„, glase stihovi za koje mnogi misle da su posvećeni njenom bivšem suprugu Dušanu Jovanoviću zbog kog je pobjegla iz Australije i sa kojim je godinama vodila bitku za starateljstvo nad djecom.

„Ne samo da je dobar pjevač, nego je i dobar čovjek“, „Na ovakvu Tanju smo dugo čekali“, „Mene boli duša zbog tebe, želim tu puno sreće u životu“, „Gori trending“, „Otpjevana iz srca! Tanja je najiskrenija osoba na svijetu“, samo su neki od komentara na Tanjin novi singl.

I sama pjevačica nedavno je za Grand potvrdila da je pjesma autobiografska, ali nije otkrila da li je stihove posvetila bivšem mužu ili nekom drugom muškarcu. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending