Pratite nas

Poznati

Šerif Konjević demantuje Ružnog Miću: LOGIČNIJE BI BILO DA SAM IMAO ODNOSE SA NJIM, NEGO SA ZORICOM

Published

on

Nakon što je Lepi Mića u Zadruzi izjavio da je Zorica Marković navodno imala aferu s kolegom Šerifom Konjevićem, oglasio se i sarajevski pjevač u namjeri da stane na put daljim pričama.

“Logičnije bi bilo da je rekao da sam s njim imao se*sualne odnose nego sa Zoricom, koju volim kao sestru i sa kojom oduvijek gajim čist odnos. Zahtijevaću od produkcije da mi se Mića javno izvini. Lijepo sam rekao Zorici da ne ulazi u rasprave s njim, jer je sklon da kaže neistinu zarad skandala i pažnje. Rijaliti je za njega gora kazna od zatvora, pa ne čudi što sam mu ja rak rana”, poručio je Šerif Konjević.

A sve je počelo kada se Mića naljutio što ga je Zorica nazvala “kvazi pjevačem”.

“Loše pjevaš. Ja sam pjevačina, a ti kvazi pevač. Javi se Stevi kad izađeš”, rekla je Zorica Lepom Mići tokom jučerašnjeg dana i rasprave, a Lepi Mića joj je poručio:

“Imala si aferu sa Šerifom Konjevićem”, na šta je ona u svom stilu odgovorila: “Nije, ja bih voljela da je tako”. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending