Pratite nas

Poznati

Zbog konobara Brena smršala 10 kg: ČULA SAM GA KAD JE REKAO OČEKIVAO SAM PJEVAČICU, A DOŠLA TRAFO STANICA

Published

on

Lepa Brena je proslavila 62. rođendan. Iza nje je višedecenijska karijera koja ju je pretvorila u istinski fenomen, a čije početke je obilježila i transformacija izgleda čije detalje je čuvena pevačica otkrila u intervjuu za Žena rs.

“Kada smo pjevali u jednom hotelu gdje je radio konobar kome su rekli da će doći Brena, tada još nisam bila Lepa Brena, čula sam njegov komentar pred Slatkim grehom: “Ja sam očekivao da će doći pjevačica, a ono došla je trafo-stanica”.

Mene je to, naravno, pecnulo, onako veoma ozbiljno. Malo i podstaklo. Malo me i povrijedilo. Međutim, to veče kada sam se spremila za pjevanje, moj autfit je bio potpuno drugačiji. Taj isti konobar mi je rekao: “Dobro veče”.

Ja sam ga samo onako mrko pogledala i rekla sam, otkad vi to pozdravljate trafo-stanice. Izvinite, molim vas!”. I više nikad sa njim nisam progovorila ni riječ (smijeh), ispričala je Brena i otkrila kako je uspjela da dođe do željene kilaže:

“Kada sam skinula 10,12, 13 kilograma, onda sam odlučila da to svoje tijelo zaista dovedem o savršenstva. Za šest mjeseci sam sa 84 došla na 67 kilograma. Bila sam oduševljena prosto sama sobom. Bio je to jedan divan podstrek, jedna nova energija i od tada sam rekla da više sebi nikada, nikada neću dozvoliti… da će moj maksimum da budu dva kilograma viška”, nastavila je Brena i poručila:

“Treba biti iskren prema sebi, stati pred ogledalo, bez odjeće, priznati sebi jer vi treba da budete lijepi sebi. I nećete biti trtafo stanica”. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending