Pratite nas

Poznati

Zašto Dragana Mirković nikada nije pjevala na svadbama: TO NIJE MOJ NIVO

Published

on

Privatne proslave narodnjacima najveći su i najvažniji izvor prihoda, jer su bakšiši koji tamo dobijaju vrtoglavo visoki. Samo na jednoj svadbi pjevači i muzičari mogu da zarade po nekoliko hiljada eura.

Samo jedna zvijezda nikada nije nastupala na svadbenim veseljima. Riječ je o Dragani Mirkoić. Ona nikada nije željela da pjeva na veseljima tog tipa. Odbijala je ponude bez obzira na to čija je proslava bila u pitanju.

“Nemam ja lično ništa protiv takvih nastupa, ali mislim da to nije moj nivo. Ne želim da na takav način uzimam novac, da me ljudi pipkaju i ostale stvari da mi rade – kaže Dragana..

Jedna od najveći balkanskih zvijezda neće da ima takvu vrstu nastupa samo zato što ona voli koncerte i pjeva isključivo svoje hitove. Otkako je postala popularna, Dragana je imala prvo nastupe sa „Južnim vetrom“, a potom je u istom smjeru nastavila i solo karijeru.

Takođe, vrlo rijetko pjeva po klubovima i kafanama. A kako je jedna od najbogatijih pjevačica, Dragana često ističe da se muzikom bavi samo zbog ljubavi i svoje publike. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending