Pratite nas

Poznati

Završila iza rešetaka u Njemačkoj: ZAŠTO JE UHAPŠENA PJEVAČICA TEA TAHIROVIĆ?

Published

on

Jedna od trenutno najpopularnijih pjevačica u regiji, Tea Tairović, uhapšena je u Njemačkoj. Uhapsila je na aerodromu uhapsila finansijska inspekcija. Sa njom je bila i Slađa Alegro, ali ona nije imala problema, ukrcala se na avion i odletjela za Beograd.

Tea je još uvijek u pritvoru, a privedena je u ranim jutarnjim satima. Prilikom hapšenja kod nje je pronađeno 70.000 eura. Po jednoj verziji uhapšena je zbog rada na crno, ispituje se porijeklo novca, a po drugoj – istekla joj je šengenska viza.

Kako se spekuliše, tamošnji organi mogli bi da joj zabrane ulazak u zemlju do daljnjeg. A finansijska kazna će iznositi desetak hiljada eura.

Inače, Teha je ovog vikenda imala nastup u diskoteci u Njemačkoj. Njen menadžer Nikola Bridžis kaže:

“Siguran sam da nije uhapšena zbog finansija. Prema informacijama od ljudi koje su sa Teom tamo, zadržana je jer je prekoračila dužinu boravka u Šenkenskoj zoni. Dobio sam neke članke da se radi o finansijama, to znam da nije istina, jer sam se čuo i sa gazdom lokala u kojem je nastupala. Svi znate kako funkcioniše to sa ugovorima koje pjevaći potpisuju zbog nastupa u inostranstu – započinje pevačicin menadžer i nastavlja:

Tea je veoma tražena, i skoro su svi njeni nastupi u zoni Šengena pa je vjerovatno tu došlo do problema. Ona bi sa našim papirima smjela 90 dana da provede u zemljama koje spadaju u Šengen zoni, a to su sve zemlje Evropske unije, pa i Švajcarska. Uskoro očekujemo da je puste, pa ćemo znati detalje informacije – rekao je Nikola Bridžis, menadžer Tee Tairović. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending