Pratite nas

Poznati

Sve je OK, idemo dalje: HAKALU “REMONTOVALI” U FOJNICI

Published

on

Mnogobrojni ljubitelji narodne muzike, posebno njegovi mnogobrojni fanovi zabrinuli su se za zdravlje najpopularnijeg Zeničanina i poznatog regionalnog pjevača Nihada Fetića Hakale.

Naime, Hakala je u zadnje vrijeme otkazao sve nastupe zbog zdravstvenih tegoba, a svoje fanove i njegove mnogobrojne prijatelja obradovala je vijest da je Hakala opet kod kuće, oporavljen i spreman za nove nastupe.

“Juče sam stigao s oporavka, dugog šest dana, iz Reumala Fojnica. Želim ovom prilikom da se još jednom zahvalim ljubaznom osoblju tog objekta, na svemu onom što su mi pružili proteklih dana. Da ste mi svi živi i zdravi, hvala Ameli, Agi, Ziji i ostalima, pa se vidimo uskoro da me dovedete u još bolje stanje. Hvala i svima ostalima koji su se javljali privatno ili pružali podršku preko društvenih mreža. U pitanju je umor, ali puno sam bolje i nemojte da brinete. Idemo dalje – rekao je Nihad Fetić Hakala. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending