Pratite nas

Poznati

Razmažena Tanja Savić: ON JOJ POKAZAO SREDNJI PRST, A ONA PREKINULA NASTUP (VIDEO)

Published

on

Pjevačica Tanja Savić nastupala je u jednoj diskoteci, gdje je u jednom trenutku prekinula da pjeva zbog momka iz publike.

Naime, ako je sudeći po snimku, koji kruži na po mrežama, dečko joj se obratio na nekulturan način, zbog čega je odmah reagovala.
Tanja je odmah pred svima zatražila od obezbjeđenja da izbace tog dečka, koji je tada bio u publici, zbog čega je publika oduševljeno počela da joj aplaudira.

“Izbacite ovog dečka odmah sad! On je pokazao srednji prst – rekla je Tanja u mikrofon.
Nije poznato da li je komku vraćen novac, ali je nevjerovatno da je publika podržala pjevačicin postupak. Ona im je ovim postupkom poručila da ne smiju zviždati, pokazivati srednji prst ili grimace….

Dama zamislila da je u pozorištu!

Definitivno, današnje duštvo je postalo rob svojih zvijezda. Tanjin postupak nas je vratio na sedamdesete I osamdesete godine prošle godine kada su estradnom scenom vladale daleko veće zvijezde od današnjih, a nastupale su u domovima kultzure, velikim dvoranama ili na stadionu.

Lepu lukić je grupa mladća u Čačku gađala cepelinima na sceni, ali ona nije prekidala nastup, niti je tražila pomoć obezvjeđenja. Slavnu Silvanu Armenulić u sarajevskoj dvorani “Đuro Đaković” 1971. Su dočekali zvižucima. Ona nije prekidala nastup…

Predraga Živkovića Tozovca su u Mostaru gađali kokicama, ali čovjek je sve dostojanstveno otrpio na sceni, U vrijeme kada joj je Vesna Zmijanac pakovala afere, u Novom Sadu su Zoricu Brunclik dočekali lupanjem nogama u pod I zvižducima, ali ona nije se povula sa scene. Otpjevala je pjesmu “Otvori se zemljo” i nakon toga doživjela ovacije. (Naj portal)

Poznati

Sve je spremno za koncert Nene Murića: NAJ PORTAL U BEKSTEJDŽU

Published

on

Neno Murić večeras održava svoj solistički koncert u Domu Mladih, a publiku je oduševila vijest da je specijalna gošća Jelena Tomašević. Mnoge je pozitivno iznenadio ovaj izbor gostiju, te vjerujemo da će provod biti odličan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Inače, u bekstejdžu je bh. dizajner Milan Senić, koji se pobrinuo sa stajling Nene Murića.

Zanimljovo je i to da se Milan nakon sedam godina sreo sa Jelenom, obzirom da su se upoznali 2016. godine kada je Ivan Bosiljčić snimao film isto tako u Domu Mladih.

 

Neno je pripremio odličan repertoar za publiku, tako da će prisutni moći uživati u numerama poput: ” Stope da ti ljubim”, “Ljubiš mi se”, “Milimetar”,”Baška ti”,” Na tvojoj strani” i mnogim drugim.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending