Pratite nas

Poznati

Divna porodica: U ZAGREBU UHAPŠENA SEVERINA, NAKON ŠTO JE PRIJAVILA SESTRA DA JE PREMLATILA

Published

on

Zagrebačka policija uhapsila je hrvatsku pjevačicu Severinu Vučković u utorak oko podne na zagrebačkom aerodromu.

Hapšenje je uslijedilo, kako doznaje Jutarnji list, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev za njenim privođenjem za potrebe kriminalističkog istraživanja. Povod svemu i raspisivanju potrage je, kako doznaju, neprimjerena prepirka od utorka u splitskom domu majke poznate pjevačice.

Prema prijavi sestre Marijane, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom. Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat poslije ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dvije su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko hrvale i šamarale, i to doslovno po cijelom stanu.

Na kraju je, kako tvrde izvori, pjevačica otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu odakle se, nakon ukazane ljekarske pomoći zbog lakših povreda, obratila za pomoć policiji. Zadobila je niz podljeva na glavi i leđima, a na tijelu su joj ljekari uočili i porezotine.

Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potjernicu za pjevačicom, a na osnovu koje je Severina s odmakom od 12 sati od navodnog incidenta u Splitu, skinuta na zagrebačkom aerodromu.
Na putu do policijske stanice po mjestu stanovanja, kako bi dala iskaz policiji i svoje viđenje incidenta zbog kojeg joj prijeti prijava, obratila se za pomoć svom advokatu Mati Matiću, ne ulazeći u detalje zbog kojih se našla opet pod ‘povećalom‘.

Sdvokat Matić potvrdio je hapšenje kazavši tek da je Severina u međuvremenu puštena i da će postupak ići redovnim putem jer da “nema potrebe za svom tom predstavom koja za sobom povlači i druge stvari poput pretresa doma kao da je najveći kriminalac u pitanju”. A zapravo, ako je suditi po fotografijama, Severina je u obračunu sa sestrom zadobila lakše tjelesne povrede po rukama i licu. Izgleda da je bilo opako sestrinsko “čupanje”, koje je popularna Seve željela da sakrije, ali je zbog naopake  sestre sve otišlo u javnost.

Izvor blizak pjevačici, pak, tvrdi da je Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih povreda. U tom stanu u Splitu u kojem živi majka sa strinom, boravila je Severina te je iznenada došla Marijana koja je, tvrdi izvor, napala pjevačicu i nanijela joj povrede.

Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samopovrijedila, tvrdi izvor.

Inače, Severinina sestra Marijana Popović, godinama nema dobar odnos sa pjevačicom, a već je i ranije prijavljivala policiji. Osim Severine, Marijana je prijavljivala i svoju kćerku, Miju Popović s kojom Severina ima odličan odnos. (Naj portal)

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending