Pratite nas

Poznati

Oprostila joj, ali nije zaboravila: ZAŠTO ZORICA NIJE POZVALA VESNU NA SVOJ ROĐENDANSKI KONCERT?

Published

on

O sukobu Zorice Brunclik i Vesne Zmijanac decenijama unazad piše se naširoko. Nisu govorile skoro 30 godina, ali je Zorica kao iskreni vjernik odlučila da Zmijančevoj oprosti sva zlo, ali izgleda nije zaboravila sve njene bolne udarce krajem devedesetih godina prošlog vijeka.

Istina je da je Vesna bila u braku sa Miroslavom Aranđelovićem Kemišom sa kojim je Zorica kasnije pronašla sreću i mir. Sve ostalo su bile Vesnine laži i manipulacije.

Zorica i Vesna prošlost su odavno ostavile iza sebe i već godinama imaju korektan odnos. Ipak, poslije mnogo vremena Vesna je odlučila da kaže šta joj je na duši.

Naime, Vesna Zmijanac nije se našla na podugačkom spisku na rođendanskom koncertu Zorice Brunclik, koji je u julu održala na Tašmajdanu i oborila rekord, što po broju posjetilaca, što po broju kolega koje su sa njom zapjevale na bini.

“Pa bezveze, vidjela sam sve, ne znam što me nije zvala. Nisam se naljutila, nije me zvala. Vidjela sam da je bilo dosta kolega, ali eto mene nije pozvala, možda je mislila da ne mogu i da će da bude prepuno. Biće moj koncert na jesen – rekla je Vesna za medije.

Zorica Brunclik na ovu temu ne želi da priča, ali je očito da Vesna ne pripada krugu njenih istinskih prijatelja. Iako su se izmirile, očito je da je Vesna i dalje nepoželjna na njenim većim slavljima. Pogotovo tamo gdje se okupe “brunclikovci”; Vesnu bi sigurbno izviždali, jer znaju koliko je jada nanijela njihovoj ljubimici.  (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending