Pratite nas

Poznati

Koncert u štali: KAKO JE DULE PEPSI PJEVAO I SVIRAO KRAVAMA?

Published

on

Za Dušana Jovanovića Pepsija publika je čula nakon nastupa u šou “Nikad nije kasno”. Osim po fantastičnom glasu, veliki trag u takmičenju ostavio je svojom skromnošću i prelijepom energijom koju je širio na Grandovoj sceni.

On je i harmonikaš i pjevač narodne muzike. .Davne 1978. godine dobio je prvu harmoniku, a prvi novac od muzike zaradio je sa samo trinaest godina. Ubrzo nakon toga krenuo je na časove harmionike gde je svoj talenat upotpunio, a potom su uslijedila brojna slavlja i proslave na kojima je bio angažovan.

“Prvi bakšiš je padao na tezgama. Radio sam veselja, ispraćaje, ma sve sam radio! Volio sam to i radio sam s ljubavlju, ali naravno od toga sam i živio. Bio sam profesionalac u svakom smislu. Sjećam se, jedan čovjek je htio da uđem u staju i sviram njegovim kravama, ja sam ušao. Mada nisu svi članovi orkestra htjeli da uđu jer im je bilo ispod časti, meni nije! – ispričao je Dušan Jovanović Pepsi. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending