Pratite nas

Poznati

Neda Ukraden o predrasudama: ŽIVOT JE LIJEP I SA SEDAM BANKI

Published

on

Balkanska Tina Tarner, kako još zovu Nedu Ukraden, nedavno je proslavila 72. rođendan i to u društvu najdražih u svojoj kući na primorju.

Unuke Aleksandra i Neda i unuk Dušan pomogli su joj da oduva svjećice na torti, a radosne trenutke iz Lepetana pjevačica je podijelila putem svog Instagram naloga i pokazala koliko uživa u poznim godinama.

Iako uveliko gazi osmu deceniju, poučena sopstvenim iskustvom pjevačica je uputila važnu poruku i lekciju svojim pratiocima na Instagramu.

“Da mi je neko rekao “život je lijep” i kad napuniš sedam banki, da ću pjevati, putovati, uživati u svojoj porodici, poslu, životu – rekla bih: “Šališ se”. Ali, istina je! Zato, uživajte koliko možete i dok možete. Pustite predrasude! Unuka mi kaže: “Stani da te slikam”. I, evo, slika! – napisala je u opisu fotografije Neda, što je izazvalo simpatije i lavinu pohvala njenih fanova.

“Pusti godine, ti im prkosiš”, “Bila i ostala lepotica, uživaj u svakom danu”, “Žena lavica”, samo su neki od komentara ispod Nedine objave u kupaćem.

Neda je nedavno za Grand Online otkrila kako posmatra sve popularnije muzičke pravce koje plasiraju njene mlađe kolege.

“Svaka generacija imala je neki svoj trend, ritmove, produkciju, tako da je to sasvim normalno. Ništa tu ne vidim ni loše ni problematično, a šta će od toga ostati pokazaće vrijeme, ono je najbolji svjedok i sudija – istakla je pjevačica, a zatim mlađoj generaciji pjevača dala savjet i otkrila tajnu njene uspješne karijere.

“To je ta posvećenost. Možeš da se proslaviš preko noći sa jednom pjesmom, ali za jednu dužu karijeru treba mnogo hitova i koncerata. Prije svega treba jedna autentičnost jer sve kopije se jako brzo izgube, tako da je moj savjet da pokušaju da budu svoji – rekla je Neda. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending