Pratite nas

Poznati

4 stana, kuća, podebeo bankovni račun: VESNA ZMIJANAC NAPISALA TESTAMENT, PRIPAZILA I ZETA

Published

on

Vesna Zmijanac (65) napisala je testament. Legendarna pjevačica nedavno se sastala sa advokatom kako bi podijelila nasljedstvo, koje uključuje četiri stana, kuću, dva automobila i podeblji bankovni račun.

Ona je unukama Rei (6) i Hani (1) ostavila po jedan stan u Beogradu, ali nije zaboravila ni kćerku Nikoliju i zeta Relju Popovića, kojima će takođe pripasti dobar dio pevačicinog bogatstva.

” Vesna Zmijanac je tokom karijere zaradila mnogo novca, koji je ulagala u nekretnine. Vlasnica je tri stana u Beogradu, stana u Atini i kuće na Bukulji. Da bi sve raspodijelila onako kako želi, nedavno se našla sa advokatom i napisala testament. Sve što ima ostavila je kćerki, unukama, ali i zetu – priča dobro obaviješten izvor.

Prema njegovim riječima, pjevačica se trudila da obezbijedi kćerku, ali i unuke.

“Vesna živi u jednom stanu u Beogradu, dok je druga dva kupila da bi ih izdavala. Onaj u kome živi prepisala je kćerki Nikoliji! On je najveći od tri i na najboljoj je lokaciji, pošto se nalazi u Kneza Miloša. Platila ga je čak 400.000 eura! Druga dva su takođe u Beogradu, samo su malo manja, ali luksuzno opremljena. Njih je ostavila unukama Rei i Hani, svakoj po jedan. Nikoliji je takođe pripao i stan u Atini u kom je živjela tokom studija u Grčkoj – kaže sagovornik.

On dodaje da Vesna nije zaboravila ni zeta Relju, kog obožava i gleda kao sina!

“Mnogima zvuči nevJerovatno, ali ga je uključila u testament. Njih dvoje su se posljednjih godina baš zbližili, jer on često dolazi u kuću na Bukulji i pomaže joj. Vesna mu skuha domaći ručak, pa onda ćaskaju, sređuju dvorište… Nikolija i on će dijeliti kuću i imanje na Bukulji, kao i svu njenu pokretnu imovinu, uključujući dva automobila. Njima će pripasti i poveća suma novca, koju je Vesna uštedila i nalazi se na njenom bankovnom računu. Čak ni njeni najbliži ne znaju o kojoj je sumi riječ, jer to krije – priča izvor. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending