Pratite nas

Astrologija

MJESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2022: Šta vas čeka u poslu, ljubavi, zdravlju?

Published

on

Saznajte šta mjesečni horoskop za avgust 2022. godine predviđa vašem znaku!

Ovan
U avgustu će Ovan moći da pronađe riješenje za mnoga pitanja koja su se djelovala nerješiva. Prije svega, to se odnosi na finansijske probleme. U potrazi za pravim putem, slušajte svoju intuiciju, ali nemojte zanemariti savjete voljenih. Oni će biti veoma blagovremeni i spasiti vas od nepromišljenih koraka. Nemojte se plašiti da kažete šta mislite.

Ovo će uplašiti loše volje, a pristalice će uvjeriti u vašu iskrenost i pouzdanost. Možete pronaći nove prijatelje tamo gdje niste očekivali. Kraj mjeseca obećava uzbudljive romantične avanture. Uživaćete u novim iskustvima i letjeti na krilima ljubavi. Neće biti dosadno ni porodičnim Ovnovi. Zajednički odmor može povečati bliskost među partnerima.

Bik
Avgust će biti mjesec velikih planova za Bika. Možete početi da ih gradite od prvih dana. Posebno su povoljni projekti vezani za hobije i sport. Razmislite o svemu i onda ostavite sve ono što vas ne ispunjava iza sebe. Moguće je da pravo vrijeme za neke stvari još nije došlo, ali strpite se – sve se može preokrenuti.

Sredinom mjeseca predstavnike znaka će privući razne avanture. Ne suzdržavajte se, ali budite oprezni. U trećoj dekadi avgusta pazite na nepromišljene kupovine i rasipanje novca. Moguće su nelagodnosti sa nadređenima, izbjegnite konflikt.

Blizanci
Ovo je period savršenog učenja – to bi trebalo da bude vaš moto Blizanace u avgustu prati žudnja za znanjem i entuzijazam koji će pomoći će vam da savladate i kombinujete naizgled nespojive nauke. A vaše životno iskustvo će vam reći kako da primjenite nova znanja za dobrobit i sebe i drugih. Materijalne koristi neće vas natjerati da čekate.

Što se tiče ljubavi, sve će biti tiho i mirno. Zvijezde ne obećavaju izlive emocija na koje ste navikli. Ali vaše misli će biti usmjerene na nešto drugo. U avgustu postoji rizik od umora i prenaprezanja. Odvojite vremena za odmor kako bi se vaše tijelo i um reciklirali. Mlad mjesec krajem mjeseca podstaći će Blizance na promjene. Selidba, promjena posla i bračni status će proći dobro. Ako vam generalno sve odgovara, pomjerite namještaj ili promijenite imidž.

Rak
Rakovi će u avgustu morati da se posvete poslu. Biće mnogo teže donositi odluke. Izbor može biti bilo koji, ali će odrediti vaš život za narednu godinu. Imajte ovo na umu kada kažete da ili ne. Sredinom mjeseca zvijezde obećavaju prijatna iznenađenja.

To mogu biti stvari o kojima ste dugo sanjali, ponude koje ste čekali ili putovanje na mjesta na koja ste se već nadali. Iskoristite ovaj dar sudbine da stvorite zalihe pozitivnih emocija. Dobro će doći kada se suočite sa preprekama i izazovima. Kraj avgusta donijeće novi zaokret u odnosima sa voljenima i prijateljima. Izbjegavajte svađe i sporove. Najbolji lijek za sve probleme je kompromis.

Lav
Lavove će početkom mjeseca zavrtjeti vrtlog događaja. Pokušajte da ostanete u sadašnjem trenutku i vjerujte sebi. Moraćete iz nekih negativnih situacija sami da izađete. Na povratku možete mnogo izgubiti. Budite ozbiljni, posebno u pitanjima koja se odnose na finansije i imovinu. Nemojte žuriti da ulažete u velike kupovine.

Čuvajte se prevara u prometu nekretnina. Ostavljate snažan utisak na druge ljude. Mnogi predstavnici suprotnog pola poželjeće da upoznaju hrabrog Lava ili šarmantnu Lavicu. Ljubav na prvi pogled može prerasti u dugu i jaku vezu.

Djevica
Početkom avgusta Djevice ne treba da brinu o sitnicama. Svijet će se stalno mijenjati i uglavnom na bolje. Ponekad će vam se činiti da to nije tako, ali vrijeme će sve staviti na svoje mjesto. Druga polovina avgusta je savršena za rješavanje važnih pitanja i izbor životnog puta.

Moraćete da napravite izbor i da nastavite da se držite izabranog puta. Biće teško izabrati, i nećete uspjeti da se isključite. Zvijezde savjetuju da slijedite svoju intuiciju. Krajem avgusta mogu isplivati stari problemi koje ste dugo i tvrdoglavo odbijali da primjetite. Oslobodite ih se jednim potezom. Ovo će vam pomoći da očistite svoj život od nepotrebnih ljudi i događaja i napravite mjesta za nova dostignuća.

NASTAVAK PROČITAJTE OVDJE:

https://najportal.ba/?p=46643

Astrologija

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. SEPTEMBAR 2024: Biku šteta, Djevica u problemima, Strijelac se udaljava…

Published

on

Pročitajte astro prognozu za utorak, 17. septembar/rujan 2024. godine:

OVAN
POSAO: Moguće je da ćete danas imati neku manju štetu kada je u pitanju posao. Povedite računa o svojim obavezama.
LJUBAV: Moguće je da ste duže vrijeme bili usamljeni i da vam to više nikako ne prija.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte alkohol.

BIK
POSAO: Najbolje je da uzmete slobodan dan danas i da se ne bavite pretjerano poslovnim obavezama da ne bi došlo do štete.
LJUBAV: Pazite da ne pretjerate sa ljubomorom koja bi mogla da počne da vas opterećuje u većoj mjeri.
ZDRAVLJE: Posjetite ljekara radi kontrole.

BLIZANCI
POSAO: Bićete generalno opušteni i spremni da se posvetite svom poslu na jedan smiren i zreo, odgovaran način.
LJUBAV: Imate dobar odnos sa voljenom osobom i sretni ste kada ste zajedno. Očekuje vas povoljan dan.
ZDRAVLJE: Osjećate se jako dobro.

RAK
POSAO: Maksimalno ste angažovani i posao vam je na prvom mjestu. Očekuje vas period koji može
LJUBAV: Nemate više nikakve nedoumice po pitanju emocija, znate koga volite i želite pored sebe.
ZDRAVLJE: Prija vam intezivnija fizička aktivnost.

LAV
POSAO: Mogući su značajni finansijski preokreti u narednom periodu. Očekuje vas poboljšanje situacije.
LJUBAV: Očekuje vas dan koji nije pretjerano povoljan za ljubav. Moguće je da vam nije lako da ostvarite sklad sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Moguć je povećan apetit.

DJEVICA
POSAO: Na neki način ste opterećeni brigama i problemima. Pred vama je period u kojem vam neće biti lako da sve razriješite.
LJUBAV: Novo poznanstvo koje vas očekuje u vaš život može da unese više sreće i uzbuđenja.
ZDRAVLJE: Moguća je jača glavobolja.

VAGA
POSAO: Možete da očekujete da ćete danas imati pozitivne okolnosti na poslovnom polju i da će sreća biti na vašoj strani.
LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste nedavno upoznali i polako smišljate načine da joj se približite.
ZDRAVLJE: Moguća je nesanica.

ŠKORPIJA
POSAO: Bićete veoma napeti i nervozni što može negativno da se odrazi na vaše poslovno polje.
LJUBAV: Kada je u pitanju ljubav, pred vama je faza u kojoj možete da imate neke veće dileme i nedoumice.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa cirkulacijom.

STRIJELAC
POSAO: Poslovna situacija vam nije stabilna i teško vam je da se pomirite sa tim. Očekuje vas nepovoljan period za promjene.
LJUBAV: Očekuje vas faza udaljavanja od voljene osobe. Moguće je da se na neki način plašite prekida te veze.
ZDRAVLJE: Problemi sa ukočenim leđima.

JARAC
POSAO: Očekuje vas prilika za posao koji će vam donijeti napredovanje u karijeri. Posvetite se svojim ciljevima.
LJUBAV: Zanimljivo poznanstvo je pred vama. Možete da očekujete pozitivne okolnosti na ovom polju.
ZDRAVLJE: Osjećate se jako dobro.

VODOLIJA
POSAO: Očekuje vas manja finansijska kriza. Današnji dan vam generalno nije povoljan za veće troškove.
LJUBAV: Ljubomorni ste i opterećuje vas sumnja koju imate u partnera. Naredni period vam donosi komplikacije u vezi.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte unos alkohola.

RIBE
POSAO: Veoma drastične promjene na polju posla vas očekuju. Dosta toga vam se sada mijenja i nesigurni ste u svoju budućnost.
LJUBAV: Ukoliko imate partnera, sa njim ćete uspjeti da ostvarite povoljniji odnos u narednom periodu.
ZDRAVLJE: Čuvajte svoje bubrege. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending