Pratite nas

Zdravlje i ljepota

LIJEČENJE BRADAVICA: Ova biljna mješavina spaljuje ih kao laserom (Recept)

Published

on

Za liječenje bradavica koristi se svjež sok od trave rusa ili rosopas, koji se nanosi direktno na bradavicu ili tinktura od rusa.

TINKTURA SE PRAVI NA SLIJEDEĆI NAČIN: čistu teglu od 250 ml napunite svježom sjeckanom raži i prelijte jabukovim sirćetom. Zatvorite i ostavite da odstoji mjesec dana na tamnom mjestu uz češće mućkanje. Procijedite i nanesite na bradavice tri puta dnevno.

Takođe, ovom tinkturom možete nakvasiti komad gaze i pričvrstiti ga zavojem ako imate više bradavica na malom prostoru. Gazu treba mijenjati 2 puta dnevno.

Takođe se preporučuje piti ovu tinkturu (1 kašičica dnevno razblažena vodom).

Rusu treba koristiti pažljivo i striktno se pridržavati propisanih doza i trajanja liječenja. (Naj portal)

Zdravlje i ljepota

DE LA LUNA, 100% prirodni eliksir: Neka vam koža bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti

Published

on

DE LA LUNA, 100% prirodan eliksir, pruža izuzetnu njegu i najzahtjevnije kože. Toliko zdrav da može i da se jede (regeneriše sluzokožu želuca).

Spoj određenih ljekovitih trava u preciznim razmjerama, pčelinjeg voska i maslinovog ulja daje eliksir koji trebate imati u kućnoj apoteci.

Ova magična formula pomaže kod upala, bubuljica, ojeda, crvenila, iritacija, osipa, opekotina, gljivičnih infekcija, herpesa, ispucale i suve kože, ujeda insekata…

Pomaže kod regeneracije kože, hidrira i efikasno spriječava nastanak novih i ublažava već postojeće bore. Eliksir De la Luna sadrži vitamine, minerale, proteine, masne kiseline.

Koža treba da bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti. Neke bezbrižnosti možete da kupite.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending