Pratite nas

Poznati

Sud potvrdio da je slavuj “kresao” Mirjanu, a Brena sve gledala: MIROSLAV ILIĆ I DEVIN SU OTAC I SIN

Published

on

Gotovo četrnaestogodišnja sudska trakavica u kojoj su sudjelovali pjevač Miroslav Ilić i njegova bivša ljubavnica Mirjana Antonović, poznata kao “Kićina crna žena”, konačno je gotova. Beogradski sud je utvrdio kako je njen sin Devin Antonović zaista biološki sin popularnog pjevača. Tu vijest je Mirjana podijelila na Facebooku.

“Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavlje. Stigla je sudska odluka! Da, Miroslav Ilić i Devin Antonović su otac i sin. Mi smo danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i jako smo zadovoljni. Zahvaljujemo našim svjedocima, našem izvrsnom odvjetniku Viljamu Paspalovskom, sutkinji koja je pravedno odlučila, medijima koji su sve pratili, često se satima smrzavali i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da ustrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobjeda već pobjeda svih majki i djece Srbije.

Onaj kome se ne sviđa ova odluka neka tuži, a mi imamo važnijeg posla. Idemo dalje dok se ne izmijeni ovaj zastarjeli zakon za DNK, koji je usmjeren protiv razvoja srpskih obitelji i srpskog društva. Uvijek sam htjela i vjerovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i drago mi je što se nisam razočarala. Puno vam se zahvaljuje i neizmjerno vas voli vaša Mirjana”, poručila je Antonović.

Žena koju je pokojni Krunoslav Kićo Slabinac u svojoj pjesmi tvrdila je da je Devin upravo Ilićev sin. Dok je on dao svoj DNK, izvođač brojnih hitova to nije htio učiniti, pa su se prije nekoliko mjeseci ponovno našli na sudu. U međuvremenu je Devin tužio Ilića, ali i svoju majku.

Miroslav Ilić nije htio komentirati sudsku presudu. Novinarki Telegrafa je poručio: “Hoću gledati utakmicu, sunce moje”. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending