Pratite nas

Zdravlje i ljepota

ČIŠĆENJE KRVNIH SUDOVA: U roku od 10 dana sa ovim sokom arterije će biti zdravije, a holesterol niži (Recept)

Published

on

Za začepljenje krvnih sudova kažemo da je ozbiljno zdravstveno stanje, budući da talozi plaka unutar zidova arterija ograničavaju protok krvi, usljed čega hranjive materije i kiseonik ne mogu doći do svih dijelova tijela, uzrokujući ozbiljnu štetu i nepravilnu funkciju organa.

Ovo ozbiljno stanje u različitim dijelovima tijela uzrokuje različite zdravstvene probleme kao što su bolest periferne arterije, bolest karotidne arterije, bolest koronarnih arterija, pa čak i moždani i srčani udar.

Izuzetno je važno dijagnostifikovati začepljene arterije na vrijeme, budući da se mogu razvijati lagano i progresivno. Savremeni tretmani i lijekovi, te različiti kućni lijekovi mogu spriječiti pogoršanje začepljenih arterija i smanjiti rizik od kardiovaskularnih bolesti.

Ovdje ćemo vam pokazati prirodni lijek koji će pročistiti arterije od viška masti i soli, ojačati srce, očistiti vaš organizam, očistiti jetru, bubrege i ostale organe. Osim toga, ubiće ćelije raka i djelovati preventivno na mnoge bolesti. Pored svih ovih prednosti i ukusno je i jednostavno za napraviti.

Sastojci: 3 jabuke, 1 nar

Oljuštite jabuke, isjeckajte, a nar očistite i njegove bobice zajedno sa jabukom stavite u blender. Dodajte i malo vode. Dobijeni sok pijte 2 puta dnevno po čašu. Primijetićete znatno poboljšanje. (Naj portal)

Zdravlje i ljepota

DE LA LUNA, 100% prirodni eliksir: Neka vam koža bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti

Published

on

DE LA LUNA, 100% prirodan eliksir, pruža izuzetnu njegu i najzahtjevnije kože. Toliko zdrav da može i da se jede (regeneriše sluzokožu želuca).

Spoj određenih ljekovitih trava u preciznim razmjerama, pčelinjeg voska i maslinovog ulja daje eliksir koji trebate imati u kućnoj apoteci.

Ova magična formula pomaže kod upala, bubuljica, ojeda, crvenila, iritacija, osipa, opekotina, gljivičnih infekcija, herpesa, ispucale i suve kože, ujeda insekata…

Pomaže kod regeneracije kože, hidrira i efikasno spriječava nastanak novih i ublažava već postojeće bore. Eliksir De la Luna sadrži vitamine, minerale, proteine, masne kiseline.

Koža treba da bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti. Neke bezbrižnosti možete da kupite.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending