Pratite nas

Poznati

Nekad braća, danas samo što nas zidovi ne dijele: KONSTRAKTA NASTUPA U “BOROSANAMA”, A DO NJIH JE JEDVA STIGLA

Published

on

Predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta plasirala se u finale “Pesme Evrovizije” I jedina je iz eks jugoslovenskih zemalja koja je izvojevala prolaz dalje.

Ona je u polufinalu, a nastupat će i večeras u bijelim borosanama koje se jedino proizvode u Hrvatskoj. Međutim, malo je poznato da je jedva stigla do njih. Obezbijedila ih je uz pomoć prijatelja, koji su izbjegli carinske probleme.

Borosane su izrađene od bijelog platna s prepoznatljivim otvorima na prstima i malom platformom.Kako je imala problema sa carinom, u pomoć su joj priskočili prijatelji iz Hrvatske. Oni su joj samo dan prije odlaska u Italiju dostavili jedan par.

Urednica Zabavnog programa na srpskoj nacionalnoj televiziji, Olivera Kovačević, sjetila se hrvatskog glumca Dejana Aćimovića (58) i njegove supruge Dijane Kožul.

“Olja je naša porodična prijateljica. Nazvala nas je i rekla da u roku od nekoliko sati moraju imati te cipelice. Ja sam bio na snimanju pa je supruga otišla da kupi borosane da Srbija može poslati svoju predstavnicu na Eurosong – rekao je glumac za hrvatske medije.

Njegova supruga je uspjela da nađe borosane u Zagrebu za 250 kuna. Aćimović je potom nazvao reditelja Zrinka Ogrestu, koji je krenuo s njima za Beograd. Prilikom prelaska granice carinik je redatelja pitao šta mu je u kutiji, a Ogresta je rekao da su to cipele za Konstraktu.

“Rekao mi je da otvorim gepek u kojem sam imao odijelo za premijeru i jednu kutiju. Zamolio me da otvorim kutiju, ugledao je cipelice i poželio sretan put – rekao je reditelj.

Podsjetimo, Konstrakta nastupa 14. maja u finalnoj večeri “Pjesme Evrovizije”, pod rednim brojem 24. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending