Pratite nas

Poznati

Čudna je to ljubav: DRAGANU MIRKOVIĆ RASPLAKALI OBOŽAVAOCI

Published

on

Jedna od najvećih balkanskih diva, popularna pjevačica Dragana Mirković, iza sebe je ostavila mnoštvo hitova koji vremenom ne gube na značaju.

Za svo vrijeme provedeno na estradi poznata pjevačica je stekla ogroman broj fanova širom sveijta. To je neosporna činjenica. Fanovi sa svih strana šalju Dragani svoje fotografije, na kojima se vidi koliki su zapravo ljubitelji Draganine muzike.

Na ovim fotografijama mogu se vidjeti sobe pune Draganinih slika i to tako raspoređene, da prosto nema mjesta ni za šta drugo na zidovima. I sama pjevačica se iznenadila slikama koje joj šalju fanovi i koliko je vole te je ostala bez teksta. Zahvalila se svima na svom Instagram nalogu. Mnogo su je ganuli i rasplakali gestom.

Dragana Mirković je jedna od rijetkih zijezda koja redovno održava kontakte sa svojim obožavaocima, posebno onima koji su formirali klubove obožavalaca ili grupe na društvenim mrežama u kojima se okupljaju njeni fanovi. Nakon svakog koncerta odvoji najmanje sat vremena za druženja sa njima, a ako se nekada oni između sebe posvađaju ona ih miri.

Inače, prvi klubovi obožavalaca na balkanskim prostorima su formirani sedamdesetih godina prošlog vijeka, kada su se pojavili “Đokisti”, fanovi Đorđa Marjanovića. Jedan od najjačih klubova imala je slavna Silvana Armenulić, čiji su obožavaoci u Šapcu čak štampali novinu “Naša Silvana”. Ona je imala I svoj klub obožavalaca u Parizu. Kasnije su se pojavili i “Lepisti”, obožavaoci Lepe Lukić. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending