Pratite nas

Poznati

Pukla tikva: ANA BEKUTA MRTVA ZA KEBU

Published

on

Do nedavno jedno iskreno prijateljstvo na estradi više ne postoji. Dragan Kojić keba I Ana Bekuta okreću glavu jedno od drugog. A njihovo prijateljstvo je trajalo skoro 40 godina.

Ana je godinama kućna prijateljica Kebe i njegove porodice, zajedno su počinjali karijere i jedno drugom se radovali uspjesima. Nastupali su zajedno još u staroj Jugoslaviji i bili odličan tandem. Prvi duet “Nemoj ništa pričati” snimili su 1998, kao dokaz prijateljstva i zajedničke energije. Pjesma je bila mega hit. Onda su 2003. presnimili Koketov hit u duetu “Treba vremena”. Sve je puklo zbog Severine.

“Bekuta je mrtva za mene kad mi je ovako sa Severinom zabila nož u leđa!”

Ana je Severinu upoznala kod Kebe u kući. Nisu se prije toga čestito ni znale. Njih dvije su se tu super uklopile i počele da se druže. Nakon što su se Kebin sin Igor i Severina 2021. razveli, logično je bilo da Bekuta stane uz porodicu Kojić, ali ona se očito priklonila Severini.

Odlaskom na njen jubilarni rođendan od pola vijeka, to je i potvrdila. Keba je bio van sebe kada je čuo i vidio da je njegova dobra drugarica Ana bila na Severininoj proslavi u Zagrebu.

To je za Kebu izdaja koju ne prašta! Severina je sve te ljude sa estrade upoznala preko svekra, na slavama, u kući na Bežanijskoj kosi. Zarekao se da sa Anom više nikada neće progovoriti. Ma neće da čuje za nju ni u ludilu. To je za njega nož u leđa jer je bivša snaha sada neprijatelj njegove kuće, a samim tim i svi koji su ostali u kontaktu s njom. Bekuta za njega više ne postoji. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending