Pratite nas

Poznati

Okićeni markama: BRENA I NJEN “VIMBLDON EFENDIJA” U PARIZU SE “UBILI” OD BAKŠIŠA

Published

on

Prije nego što je postala slavna Lepa Brena je sa “Slatkim grehom”, uglavnom nastupala po hotelima, te na vašarskim svadbama. Bili su majstori za “uzeti lovu”.
Nakon prvih diskografskih uspjeha o vezivanja za estradnu agenciju, odustala je od nastupa pod šatorima ili na svadbenim veseljima, bez obzira što su joj nudili basnoslovne honorare. Jednoj ponudi, ipak, nije mogla odoljeti.

Bilo je to 1999. godine u Parizu. Otišla je ga grupom pjevača u kojoj su bili Haris Džinović, Šaban Šaulić, Jašar Ahmedovski, Zorica Brunclik. Snežana Đurišić, Zlata Petrović…

Brena nikada nije otkrila visinu honorara, ali se “ubila” od bakšiša. Očevici su tvrdili da je samo za prvih petnaest minuta svog nastupa okićena sa dvadeset hiljada maraka.

Slavlju je prisustovao I Brenig suprug Boba Živojinović, koji je izveo poseban program lupanja tanjira I plesa. I njega su čašćacali. A Haris Džinović ga je nazvao “Vimbldon efendija”. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending