Pratite nas

Poznati

Kako su Bugari “kažnjavali” Vesnu: JA NJEMU PJEVAM NA SUHO “KAZNI ME, KAZNI” A ON MI UBACI BUNT SA 500 EURA

Published

on

Bez obzira što su velike zvijezde I – bakšiš je za njih. Neko od njih strap sve u vlastiti džep ili grudnjak, kao na primjer Nada Topčagić, a neki dijele sa muzičarima. Vesna Zmijanac ne dijeli sitan bakšiš, već sve ostavlja članovima orkestra. Ali, kada su već iznosi u pitanju, tada dijeli tal.

“Procjenjujem narod oko sebe i ima momenata kada uzmem bakšiš i onih kada neću da se pomjerim sa mjesta i ne uzimam ga. Moja publika je jako nježna i jako dobra. Svaki bakšiš dam orkestru i onda dijelimo. Kad je puno para, kad je malo para, onda ne uzimam ništa, sve ostavim njima”. – kaže Zmijančeva.
Otkriva da je najveći bakšoš zaradila u Bugarskoj.

“Bugarska je bila najjača. Bugarska radi plejbek ili sinbek, nemaju orkestar. Imala sam koncert u NDK, a onda je trebalo da se pojavim u jednom klubu koji je bio preko puta hotela u kome sam bila. Bila sam umorna od koncerta, koji je bio živ”, rekla je Vesna i dodala:

“Po klubovima se tamo pjevalo na plejbek i imali smo jedan cd sa pjesmama koji je narezan sa hitovima, koji su se pjevali po Bugarskoj. Tu je bio neki kralj Cigana, koji je stavio dva bunta po 500 sve u paketima. Sad na svaku moju pjesmu, on odlomi komad. Ja nisam imala kud, svuda mi je bio novac, po jaknama, po džepovima. Na kraju sam pjevala ‘Kazni me kazni’. A on je mene za sve te pare, a bilo je tu mnogo para, jedno 30.000, 40.000 eura, da pjevam ponovo ‘Kazni me kazni’. Ja sam otpjevala tri, četiri puta i rekla da ne može više. I tako malo ‘Jorgovane’, malo ‘Sto života’, koja je njihova nacionalna himna i opet mu otpjevam ‘Kazni me kazni’. Zaslužio je”. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending