Pratite nas

Poznati

Kako je Zorica Brunclik opljačkala Hasnu Kašmo: LJUBO SE IZVINJAVAO I ŽELIO DA MI IZ SVOG DŽEPA NAMIRI 3.750 ONDAŠNJIH MARAKA

Published

on

Za života je Hasna Kašmo, koja je bila estrana majka u Njemačkoj za zvijezde sa eks jugoslovenskih prostora. Pomagala je mnogima, naročito za vrijeme rata u BiH.
Međutim, malo je poznao da je još osamdesetih godina prošlog vijeka Hasna snimala ploče. Ona je čak 1979. godine snimila pjesmu “Mezimica”, koju je za nju komponovao Ljubo Keešelj, tadašnji muž Zorice Brunclik. Pjesma, nažalost, nije prošla kod publike, pa je kasnije presnimila Meima Njegomir. Čak je nagrađena na ilidžanskom festivalu

“Zorica Brunclik i njen tadašnji muž Ljubo Kešelj su te godine bili moji gosti 20 dana. Imali su poseban tretman i tada mi je Ljubo rekao da bi volio da dođem i kod njega u studiju snimim dvije pjesme ali je naglasio da je to sve džaba, da ništa ne moram platiti. – pričala je Hasna Kašmo.

Nekoliko mjeseci kasnije uzvratila sam im posjetu i snimila „Mezimicu“ i „Dva koraka do ljubavi bješe“. Tada sam doživjela jedan grozan momenat. Naime pjesme su naplaćene ali na drugi način. Bila sam opljačkana u Zoricinoj kući. Zorica je to opravdala kazavši kako je dolazila neka čistačica, no ja sam svjesna bila da niko do nas četvero ona i njen suprug te moj suprug i ja nije ulazio u kuću.

U pitanju je bilo 3.750 tadašnjih maraka, to su tada bili toliki novci da si kuću mogao dići iz temelja. Ja samtram da je ona to otuđila. Jer lično je ona odnijela tašnicu u spavaću sobu a je se više nisam interesovala jer sam smatrala da sam došla u kuću svojih prijatelja. Sve kompletno je izvučeno a pare su bile smotane i obmotane gumicom.

Na Ljubi sam vidjela da se on stidio da je bio jako ljut. On mi je nakon razvoda ponudio 2.000 maraka kazavši mi da nije znao da pod svojim krovom ima lopova. Nisam do sad znao izrazio se grubo da ja imam u kući lopova. – pravdao se Ljubo Kešelj. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending