Pratite nas

Poznati

Ramiz Zmaj se pravio džaba budala: SUGREBITE SE NA MOJ NOVI YT KANAL

Published

on

Ramiz Begović poznatiji kao Ramiz Zmaj, je običan čovjek koji voli nasmijavatii narod u Bosni i Hercegovini. Nakon sasvim slučajnog snimljenog vica u restoranu od strane prijatelja koji je nedugo zatim završio na društvenim mrežama, Zmaj je postao regionalni hit.

Iako često ljude nasmije do suza, Zmaj sa druge strane, veoma često radi i humanitarne akcije. Nastoji da pomogne svima onima koji trebaju pomoć.
Ramiz je sve do prije nekoliko dana imao YouTube kanal na kojem je sakupio skoro 100 hiljada pratitelja. Međutim, prije nego što je uspio dočekati da se zaokruži taj broj, nastupio je šok.

Javnosti se obratio sa svojim bliskim prijateljima, uz otkriće da je sav novac od pregleda na platformi YouTube prisvojio “AK Pasha”, osoba koja je bila zadužena za snimanje i produkciju humorističnih videa Ramiza Zmaja. Navodno, mjesečna zarada je iznosila oko 600 eura, plus brojni marketinpški aranžmani, a o toga Ramiz I njegovi saradnici dobijali su, kako kaže, samo mrvice.

“Vjerovao sam mu kao bratu. Bio mi je kao član porodice. Ali, ovako više ne može. Pašu šaljem u penziju. Sve videe za starog kanala prebacujem na svoj novi kanal. Naravno, snimat ću i nove priloge – kazao je Ramiz Zmaj, koji je otvorio kanalj “Zmaj Show”. (Naj portal)

 

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending